Belle Ev Ekranlarınız

asigsasi

Üye
1 den başla fakat birbiri ile pek bağlantılı değil en güzeli 4

Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

sLeepLe

Üye

Bu ara telefondan sıkıldım paylaşasım gelmedi yeni şeyler çıksın paylaşcam şu saatli hava durumları bana olsa ne güzel olurdu ama ekran minicik olmuyo işte n8 i satmayaydım görürdünüz siz bende bütün seriyi izlemedim sadece 4ü izledim sen bilirsin

Tepkiler: asigsasi ve najanaja

najanaja

Üye
1 den başla fakat birbiri ile pek bağlantılı değil en güzeli 4

daha izlencek çok şey var sırada buda aklımda bulunsun e bu kadar yeter bu konuyu kapatalım biraz uzadı uyarıyı alacaz nextman den yine

- - - Eklendi - - -

öle olsun bakalım zaten biliyon bende kendimce 3-5 kırık bişey yapıp deişikli,k olsun die öle paylaşıyom yani yeni şeyler çıkmasına gerek yok benim için e o havadurumu saat widgeti iki boyuttan oluşuyo biri 8x6 tam ekran dieri 8x3 yarım ekran sen denedinmi bunu hiç olmuyo dion küçük olan bence gayette olur senin ekrana hiç denemeden konuşuyosan bence bi dene 8x3 olan senin ekrana uyar bence o zaman ben fazla uzun takılmıyım direkt 4 ü izliyim daha izlicek çok şeyim var

Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe

asigsasi

Üye

Tepkiler: yaren_dede, najanaja, Mr. SaLÇa ve 1 kişi daha

sLeepLe

Üye

denemiş olmam lazım olmadı ama 8x3 olanı bi at bakayım belki olur

- - - Eklendi - - -

turuncu olarak çok güzel yakışmış dostum eline sağlık tema ikonları güzel olmuş kaliteli tema mı ikon desteği fazlaysa bende kullanırım

Tepkiler: najanaja ve asigsasi

asigsasi

Üye

8x3 olanı tek olarak yükleyemezsin fakat ekrana eklersin
tema fena değil ikon desteği biraz az yinede yüklemek istersen

http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/infinity-o-by-thabullr-belle-theme-794115.html

Tepkiler: sLeepLe

CouTFeeL

Üye

Görüşleriniz neler ? Uzun zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaştım sonunda Najanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma

Tepkiler: najanaja

Pringles

Üye
Çoookk hoşuma gitti CouTFeel abi şahane olmuş

sLeepLe

Üye

http://www.maxicep.com/attachments/158823d1366197993/

bunu yükle uygulaması widgetlere weatherclock 8x3 ve 8x6 diye gelir

çalışmadı

- - - Eklendi - - -

Güzel ekranlar hazırlamışsın kardeşim eline sağlık ilk ekran hoşuma gitti saat güzel olmuş oraya beklettin ama güzel geldin devamını bekleriz

najanaja

Üye
şimdiye kadar ki en iyi ekranın diyebilirim açık sölemek gerekirse biçok ekranın çok cıncıklıydı resimler widgetler çok şaşalıydı ama bu daha sade olmuş turuncuyu çok sewrim yakışmış ekranlara tema avkon güzel ekranlar

- - - Eklendi - - -

denemiş olmam lazım olmadı ama 8x3 olanı bi at bakayım belki olur
asigsasi vermiş bile bi dene bakalım uygulamayı kurunca widget ekleden 8x3 olanı seç bence kesinlikle uyması lazım çünkü bizim ekranların yarısını kaplıyo

Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede

ekranlar najanında söylediği gibi uyumlu olmuş dostum tranj olanda on numara olmuş

najanaja

Üye
birazmı eh geç olsun güç olmasın ama dediğin kadar varmış set çok güzel olmuş özellikle kişiler ve kronometre çok hoş durmuş avkon ve fontta güzel kısayollar yine dizaynetik olmuş duwarkağıtlarını 2-3 ve 4 güzel deil 1 ve 5 çok güzel doğruya doğru yani ellerine sağlık çok güzel ekranlar olmuş kardeşim.

NOT : ama gücendim beni beklememişsin öğle yemeği sırasında senin için 97 adet resim hazırlamıştım illaki 5 tanesini beğenirdin heralde vaktim kalmamıştı gönderemedim sende beklememişsin

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
ilk defa rasgele ekran ekledim oda güzel olmuş teşekkürler arkadaşlar

asigsasi

Üye
aslında yeni birşeyler çıkınca ekliyorum oda güzel olmuyor

CouTFeeL

Üye

sağol abi beklemedim ama bi kendi wallpaperlerim le nasıl yorum atacağını merak etmiştim senin vericeğin wallpaperlerlede tekrar eklerim