asigsasi
Üye
zaten uyumsuz yapmam da işte bunlar pek güzel olmadıeh çok ısrar ettiniz izleyem bari yalnız ben hiçbirini izlemedim 1 den mi başlıyım direkt 4 ü izlesem olurmu acaba kimden alıştım ekran paylaşmayı teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz
1 den başla fakat birbiri ile pek bağlantılı değil en güzeli 4
Bu ara telefondan sıkıldım paylaşasım gelmedi yeni şeyler çıksın paylaşcamşu saatli hava durumları bana olsa ne güzel olurdu ama ekran minicik olmuyo işte n8 i satmayaydım görürdünüz siz bende bütün seriyi izlemedim sadece 4ü izledim sen bilirsin
daha izlencek çok şey var sırada buda aklımda bulunsune bu kadar yeter bu konuyu kapatalım biraz uzadı uyarıyı alacaz nextman den yine
- - - Eklendi - - -
öle olsun bakalım zaten biliyon bende kendimce 3-5 kırık bişey yapıp deişikli,k olsun die öle paylaşıyom yani yeni şeyler çıkmasına gerek yok benim içine o havadurumu saat widgeti iki boyuttan oluşuyo biri 8x6 tam ekran dieri 8x3 yarım ekran sen denedinmi bunu hiç olmuyo dion küçük olan bence gayette olur senin ekrana hiç denemeden konuşuyosan bence bi dene 8x3 olan senin ekrana uyar bence o zaman ben fazla uzun takılmıyım direkt 4 ü izliyim daha izlicek çok şeyim var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denemiş olmam lazım olmadı ama8x3 olanı bi at bakayım belki olur
- - - Eklendi - - -
turuncu olarak çok güzel yakışmış dostum eline sağlık tema ikonları güzel olmuş kaliteli tema mı ikon desteği fazlaysa bende kullanırım
nasıl eklerim ekrana ne yapmam gerekiyo
8x3 olanı tek olarak yükleyemezsin fakat ekrana eklersin
tema fena değil ikon desteği biraz az yinede yüklemek istersen
http://www.maxicep.com/symbian-3-temalar/infinity-o-by-thabullr-belle-theme-794115.html
nasıl eklerim ekrana ne yapmam gerekiyo
sağol bugün deniycem
http://www.maxicep.com/attachments/158823d1366197993/
bunu yükle uygulaması widgetlere weatherclock 8x3 ve 8x6 diye gelir
Sağolasın 1 haftadır paylaşıcam paylaşıcam wallpaper beğenemedim eskilerinden koydumÇoookk hoşuma gitti CouTFeel abi şahane olmuş
http://www.maxicep.com/attachments/158823d1366197993/
bunu yükle uygulaması widgetlere weatherclock 8x3 ve 8x6 diye gelir
Güzel ekranlar hazırlamışsın kardeşim eline sağlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görüşleriniz neler ? Uzun zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaştım sonundaNajanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma
şimdiye kadar ki en iyi ekranın diyebilirimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
asigsasi vermiş biledenemiş olmam lazım olmadı ama8x3 olanı bi at bakayım belki olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birazmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görüşleriniz neler ? Uzun zamandır paylaşıcam paylaşıcam paylaştım sonundaNajanaja abi beklettim biraz ama kusura bakma
ilk defa rasgele ekran ekledim oda güzel olmuşteşekkürler arkadaşlar
birazmıeh geç olsun güç olmasın ama dediğin kadar varmış set çok güzel olmuş özellikle kişiler ve kronometre çok hoş durmuş avkon ve fontta güzel kısayollar yine dizaynetik olmuş duwarkağıtlarını 2-3 ve 4 güzel deil 1 ve 5 çok güzel doğruya doğru yani ellerine sağlık çok güzel ekranlar olmuş kardeşim.
NOT : ama gücendim beni beklememişsin öğle yemeği sırasında senin için 97 adet resim hazırlamıştımillaki 5 tanesini beğenirdin heralde vaktim kalmamıştı gönderemedim sende beklememişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?