Anil-D
Üye
Hep bunlardan bişey yapmak istemiştim biyolojikama güzel bi kısmı olmadı
güzel olmuş fakat bir önceki ekranlar bence daha güzeldiduvar kağıtlarını da görünce aklıma step up 4 geldi
saat hariç herşey güzel değişik ve şık olmuş abi ama şu saat rakamları üste çıkıyor kötü durmuşellerine sağlık valla değişiklik şart brnde 1 haftadır ekran paylaşıcam bi türlü paylaşamadım torch widgetini yarn editleyip ekranlarımı paylaşırım artık
teşekkür ederim kardeşim walla team fortress ı da bilmiyomnajanaja abi gerçekten çok güzel olmuşlarAklıma direk team fortress 2 geldi
Abi şu senin fontunu bir türlü bulamadım rica etsem konuya ek yaparmısın ?
step up 4 ü kesin izlemelisin gaz maskeli dansçılar baştan sona dans insan filmi izlerken yerinde duramıyor
evet ben seyrettim ☺
- - - Eklendi - - -
abi o mesaj simgelerini atabılcenmi kurukafayı tercihe koymusun o mesaj simgesi heralde atarmısın cok guzel olmus ekranlar
teşekkür ederim kardeşim walla team fortress ı da bilmiyombuyur kardeş font
- - - Eklendi - - -
açıkçası step up ın hiçbi bölümünü izlemedimkan, aksiyon, vahşet yada komedi yoksa izlemem sanırım step up tamamen dans üstüneydi komedi de yoktu ondan izlememişimdir [/COLO
Hep bunlardan bişey yapmak istemiştim biyolojikama güzel bi kısmı olmadı
üstad çok sağol ama ben yine yapamadım neyse uğraşmak istemiyorum vazgeçtim
hatta bişey diyim üstad sana sen şeffaf olanı yaramamışsın tolgatavli neden olmadığını açıklamış sana işte o şahıs benim öz abim olur
üstad çok sağol ama ben yine yapamadım neyse uğraşmak istemiyorum vazgeçtim
hatta bişey diyim üstad sana sen şeffaf olanı yaramamışsın tolgatavli neden olmadığını açıklamış sana işte o şahıs benim öz abim olur
abin yapsın
sis olarak mevcut onu yükle Sonra mif dosyasını değiştiririz daha kolay olur senin için
yap dedim. Servis geliyo, dur şimdi yoğun, çok işim var, sırayla atcaz gibi bilimum sebeplerle sallıyo beniolsun yinede abi dedim bağrıma bastım ben onu
- - - Eklendi - - -
üstad sisi yükledim. 3 tane yuvarlak var Sadece saat var diğerleri boş
üstte verdiğim linke git konuda sis dosyası widgetler var onları yükle
üstad tmm hallettim oldu şimdi çok teşekkürler sonunda yaptım
bu sefer değişik olmuş kardeşim ama yine her şey uyumlu tabikitemayla saatin rengi widgetların renki togglelerin rengi falan çok uyumlu ekranlar banada step up 4 ü hatırlattı güzel sahneydi bencede izlemelisin insan yerinde duramıyo cidden sende ekran eklemeye alıştın bakıyorum Eline sağlık kardeşim yine güzel ekranlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?