Belle Ev Ekranlarınız

CouTFeeL

Üye

vay abi çok güzel olmuşlar 3-1 ekranlar bittim şu toggleleri halletmek lazım bu gün evdeyim okula gitmedim ayağım burkuldu şişmişti rapor aldım Hallederim bu gün toggleleri de miflerini bulmak lazım

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

vay abi çok güzel olmuşlar 3-1 ekranlar bittim şu toggleleri halletmek lazım bu gün evdeyim okula gitmedim ayağım burkuldu şişmişti rapor aldım Hallederim bu gün toggleleri de miflerini bulmak lazım

bende mobilim yoksa mif dosyasını bulur atardım sana teşekkür ederim kardeşim

Tepkiler: CouTFeeL

sLeepLe

Üye
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve asigsasi

CouTFeeL

Üye
buyur font kardeşim

- - - Eklendi - - -

bulursam tabi atarım kardeşim

abi ben z resource appstaki mifleri tekrar e ye kopyaladım şimdi tekrar arıcam

Tepkiler: yaren_dede

najanaja

Üye

sırf el fenerini göstermek için mi ekran paylaştın yoksa bu sefer beğendim güzel ekranlar olmuş amma çok avkon deiştiriyon sende yaa ama hala aynı toogle set bi deiştirtemedik şu seti sana 3. resim tanıdık geldi bana çok güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık. e ben buna misilleme yaparım artık hazırlıklara başladım şöle bomba gibi bi ekran daha paylaşayım ben dimi ama bugün deil

- - - Eklendi - - -

artı siz neden x-plore ile telden mif arıyosunuz ki siscontentsle baksanıza ben hepsini buldum ama ikonlar yine nvg ondan bişey yapamadım

Tepkiler: sLeepLe

Anil-D

Üye
bahadır abi ekranlar cok guzel

CouTFeeL

Üye
aynen abi bende baktım nvg ama bi mifin içindeki nvg lerin hangisi açık kapalı resimlerini görebilsem yaparız. Telden bi proyla bskılıyodu galiba ama bende açmıyodu

sLeepLe

Üye

Toggle seti güzel yav yeni bi set çıkarsa güzel belki değiştiririm el feneri widgeti çok işimi görcek güzel oldu avkon çok değiştiririm sıkılgan bi insan olduğum için bende siscontents ile bakıcaktım zaten yap bakalım misillemeni

Tepkiler: najanaja

asigsasi

Üye

Tepkiler: Mr. SaLÇa

Anil-D

Üye
nasıl olmuş

Tepkiler: najanaja

Pringles

Üye
Gayet güzel olmuş abi 3. ekranındaki kız çok iyi

asigsasi

Üye
yine ekranları yan eklemiş

najanaja

Üye
nasıl olmuş

bu sefer çok güzel olmuş ekranlar kardeş. tema avkon font hepsi harika resimlerin 3 ü de çok güzel ve 3 ünüde çaldım haberin olsun sadece bu saatin nesini sevdiniz anlamdım tamam model güzel ama fon berbat bence android ten çalmışlar bunuda, benim htc de var ve bundan çok çok daha iyi bi görünüme sahip bunun başka bi modeli varsa onu dene bence bu ekranı kötü gösteriyo