CouTFeeL
Üye
Yeni flaş açıp kapama widgetım nasıldaha yeni olduğu için widget setlerinde yok o yüzden orjinal haliyle duruyo. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...yinlandi-23-04-2013-a-791364.html#post6025111 buradan indirebilirsiniz ama n8 gibi xenon flaşı olan telefonlarda çalışmıyo çünkü sadece led flaşlar açılıp kapanabilir ayrıyetten kartvizit iletişim, ayna, kronometre ve küçük web tarayıcısı gibi yeni widgetlarda var güncelleme sadece fp1 ve fp2 ye çıktı ama linkten sis dosyasını indirip kurun 1.nesil telefonlarda da çalışıyo iyi kullanımlar
vay abi çok güzel olmuşlar 3-1 ekranlar bittimşu toggleleri halletmek lazım bu gün evdeyim okula gitmedim ayağım burkuldu şişmişti rapor aldım Hallederim bu gün toggleleri de miflerini bulmak lazım
bende mobilim yoksa mif dosyasını bulur atardım sanateşekkür ederim kardeşim
sLeepLe abi çok güzel olmuşlar
Rica etsem fontu atar mısın ?
Ve bu güncellemeler 603 için çıkar mı bir bilgin var mı ?
bende gözükmüyorlar
ben x plore ile aradım hepsini tek tek okudum bulamadım bulursan atarmısın abi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur font kardeşim
- - - Eklendi - - -
bulursam tabi atarım kardeşim
abi ben z resource appstaki mifleri tekrar e ye kopyaladım şimdi tekrar arıcam
dostum mifler c resource apps içinde ve değiştirdiğin mifleri tekrar c ye atınca değişiyor
- - - Eklendi - - -
dostum mif dosyaları pakette
sağol abi yapmaya çalışayım hemen :
Yeni flaş açıp kapama widgetım nasıldaha yeni olduğu için widget setlerinde yok o yüzden orjinal haliyle duruyo. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...yinlandi-23-04-2013-a-791364.html#post6025111 buradan indirebilirsiniz ama n8 gibi xenon flaşı olan telefonlarda çalışmıyo çünkü sadece led flaşlar açılıp kapanabilir ayrıyetten kartvizit iletişim, ayna, kronometre ve küçük web tarayıcısı gibi yeni widgetlarda var güncelleme sadece fp1 ve fp2 ye çıktı ama linkten sis dosyasını indirip kurun 1.nesil telefonlarda da çalışıyo iyi kullanımlar
ön kamera mif dosyası yok yanlız, diğerleri var
- - - Eklendi - - -
sırf el fenerini göstermek için mi ekran paylaştın yoksabu sefer beğendim güzel ekranlar olmuş amma çok avkon deiştiriyon sende yaa ama hala aynı toogle set bi deiştirtemedik şu seti sana 3. resim tanıdık geldi bana çok güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık. e ben buna misilleme yaparım artık hazırlıklara başladım şöle bomba gibi bi ekran daha paylaşayım ben dimi ama bugün deil
- - - Eklendi - - -
artı siz neden x-plore ile telden mif arıyosunuz kisiscontentsle baksanıza ben hepsini buldum ama ikonlar yine nvg ondan bişey yapamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?