Belle Ev Ekranlarınız

Pringles

Üye
Najanaja abi iki isteğim olacak Yardımcı olursan çok sevinirim

1-Yazı fontunun ismi ?
2-İlk ekranındaki tercih widgetine yaptığın yeşil kuru kafalı yazı

sLeepLe

Üye
2.ekran dikkatini çeksin najanaja kardeşim Ekranlar görücüye çıkmıştır buyrun

Tepkiler: CouTFeeL, Mr. SaLÇa, najanaja ve 1 kişi daha

asigsasi

Üye
çok güzel olmuş ellerine sağlık 1 ve 4 daha da güzel olmuş

Tepkiler: Mr. SaLÇa

najanaja

Üye

ya bi widget bölümüne bakam dedim takvim hoşuma gitti aldım mekanik saat hoşuma gitti ama simsiyahtı içi onu şeffaf yaptım bu havadurumu saat deişmiş yaw uygulama olarak yapmışlar daha yeni görüyom ilk çıktığından bi sürü karışık işlem yapılıyodu ondan denemedim bile böle daha güzel olmuş baya güzel olmuş çok beğendim onu aynen baktım antenle şebeke fazlalık zaten vodafon yazısı çok büyük çok yer kaplıyo böle daha sade oldu bide şu yazıdan kurtulabilsek sanırım sadece o gif yöntemi var ama onu yapmam bence çözüm deil her temada üst bar farklı her temada gifmi deiştirecez yani hala bi patch yapamadılar o iş için ben onu bulmalarını bekliyorum hazır elim deymişken notlarıda düzeltem dedim hep erteleyip duruyodum Teşekkür ederim kardeşim senide bekleriz yok yaa coutfeel in setiyle eklicemi söylemiştim ondan ekledim bide o seti modifiye yaptığım haliyle eklicektim buda onun için uzun bi süre eklemem artık

- - - Eklendi - - -

Najanaja abi iki isteğim olacak Yardımcı olursan çok sevinirim

1-Yazı fontunun ismi ?
2-İlk ekranındaki tercih widgetine yaptığın yeşil kuru kafalı yazı

1- fontun adı BlackChancery
2- rengi istiyosan (Multi Colour Font transparent and non transparent profile widget) simgeleri diosan onlar fontun içine gömülü

- - - Eklendi - - -

2.ekran dikkatini çeksin najanaja kardeşim Ekranlar görücüye çıkmıştır buyrun

waay güzel olmuşlar avkon yine deişmiş pil renklenmiş font güzelmiş. tema genelde bu tarz ikonlau kullanıyosun hep operatöründe iyiymiş kendin operatörmü açtın yoksa yaa bunn hala bi patch i falan yokmu tek yol o gif prosumu hala? yine sade hoş ekranlar olmuş 2. ekran dikkatini çeksin demişsin ben resimden bahsediyon sandım resmi buldum kişi widgeti sonradan dikkatimi çekti benim dikkati önce resimler çekiyo sanırım way be rehberinde cidden kayıtlımıyım laf olsun die mi yaptın acaba ellerine sağlık kardeş güzel ekranlar hemende misilleme yaparmış

sLeepLe

Üye

ben gif prosuyla kaldırmadım dediğin gibi onla uğraşılmaz kardeşim her tema için ben flaş yöntemiyle kaldırdım dosyası var core içine atıyosun şebeke ismi kalkıyo boş kalmasın orası diye biraz şopladım sLeepLe yazdım kayıtlısın boşa mı koyduk teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş ellerine sağlık 1 ve 4 daha da güzel olmuş

teşekkür ederim

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye

oh tabi biz anlamıyoz flashtan at havanı zaten bi ara kargoyla sana göndercem tel i bi modifiyeli yazılımda ona at sen ne zamandır benim sesi duymuyon zaten, özlemişindir hatırlatta bi ara arıyam ben seni

Tepkiler: sLeepLe

Pringles

Üye
najanaja' Alıntı:
1- fontun adı BlackChancery
2- rengi istiyosan (Multi Colour Font transparent and non transparent profile widget) simgeleri diosan onlar fontun içine gömülü

Abi rica etsem fontu atabilir misin ?
Ve o şekilde nasıl yapabilirim fontun içinde mevcut demişsin ama nasıl yazacağım o kuru kafayı ?

- - - Eklendi - - -

sLeepLe abi ekranların çok iyi olmuş

sLeepLe

Üye

oh tabi biz anlamıyoz flashtan at havanı zaten bi ara kargoyla sana göndercem tel i bi modifiyeli yazılımda ona at sen ne zamandır benim sesi duymuyon zaten, özlemişindir hatırlatta bi ara arıyam ben seni

Tamamdır kardeşim

- - - Eklendi - - -

abi süper olmuşlar ellerine sağlık avkon çok güzel duruyor rica etsem shopta belli olmuyo hee

Tabi kardeşim belli olmaz fena yaparım

Tepkiler: najanaja ve CouTFeeL

asigsasi

Üye

Tepkiler: Mr. SaLÇa

Anil-D

Üye
abi cok guzel olmuş

sLeepLe

Üye
Yeni flaş açıp kapama widgetım nasıl daha yeni olduğu için widget setlerinde yok o yüzden orjinal haliyle duruyo. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...yinlandi-23-04-2013-a-791364.html#post6025111 buradan indirebilirsiniz ama n8 gibi xenon flaşı olan telefonlarda çalışmıyo çünkü sadece led flaşlar açılıp kapanabilir ayrıyetten kartvizit iletişim, ayna, kronometre ve küçük web tarayıcısı gibi yeni widgetlarda var güncelleme sadece fp1 ve fp2 ye çıktı ama linkten sis dosyasını indirip kurun 1.nesil telefonlarda da çalışıyo iyi kullanımlar

Tepkiler: najanaja ve CouTFeeL

Anil-D

Üye
Ben onları bi modlamaya calısım

Pringles

Üye
sLeepLe abi çok güzel olmuşlar

Rica etsem fontu atar mısın ?

Ve bu güncellemeler 603 için çıkar mı bir bilgin var mı ?
bende gözükmüyorlar

Pringles

Üye
Bir bende çıkmıyor bu yeni güncelleme

- - - Eklendi - - -

Bir bende çıkmıyor bu yeni güncelleme

sLeepLe

Üye
benim verdiğim linkte o konunun linki güncelleme beklemenize gerek yok sis dosyasını indirin ve kurun fontu akşam veririm şuan mobilim