najanaja
Üye
aynen bu konu kapansın artık ben biraz coşturayım ortalığıtartışmaya gerek yoktoggle hazırlamam yarım saatimi alıyor ama severek yaptığım için hiç canım sıkılmıyor. Okuldada teknik resim dersinde herkezin canı sıkılıyor benm sıkılmıyor ve sınavlarım bu yüzden 100 100 burdada najanaja abi sayesinde kendimi geliştirdim çok mutluyum severek yapıyorum aklıma yeni şekiller geldikçe çizip telefona atıp deniyorum severdem seti yapıyorum tartışmaya gerek yok sohbeti kesmezsek uyarı alıcaz gibi
naja abi ekranlarını bekliyorum
anlıyorum abiyapıcak bişi yok en sonunda yaptığım setlerin sadece resimlerini burda paylaşıcam sen yada sleeple gibi sevdiğim insanlar isterse onlara vericem sadece o olucak
faruk abi avkonu paylasabilir misin,bide harika olmus
Buyrun bakalım coutfeel in setiyleilerleyen saatlerde modifiye ettiğim halleriyle ekleyecem.
Buyrun bakalım coutfeel in setiyleilerleyen saatlerde modifiye ettiğim halleriyle ekleyecem.
abi ekranlar cok guzel wıdget editlemeyle ilgilı konu acın bizde yapalım avkon tamam az cok yapıyom toggle yapmak istiyorum kafamda cok ıyi bir sey var nolur yada bana birı. Gorsel atsın
Yine kırmızı ağırlıklı bir tema olmuş ama farklılıklar göz önündeilk olarak notlar ve e-posta widgetinin yazılarını beyaz yapman güzel olmuş widgetla güzel durmuş eline sağlık kardeşim keşke şu qoosystem widgetınıda diğer widgetlar gibi yapabilseydin yani pro içinde daha fazla renk seçeneği olsaydıda kırmızı ağırlıklı olsaydı ama böylede güzel durmuş avkon biraz farklı olmuş CouTFeeL in widgetlarıylada güzel uymuş ekranlar eline sağlık kardeşim
vay abi resimler her zamanki gibitoggle temayla uyumlu olmuş çok güzel duruyor wifi ve radyonun arka planını değiştirmişsin böyle daha iyi olmuş ellerine sağlık valla diyecek bişey bulamadım başka
İlk ekran çok iyi olmuş abi
öle üstüne düşmedim yaa basitçe iki dk kada yapıwerem aynısını dedim
vayy vayy vayy abi bunlar dünkülerden daha güzel olmuş. Süper duruyo ekranların toggleler temaylq uyumluydu şimdi dahada uyumlu olmuş ama bence ortadaki karenin içini koyu yapsaydın temanın iconlarıyla daha uyumlu olurdu.
Ne demişler daha kötüsünü yapamazsın ama daha iyisini her zaman yapabilirsin.
Hatunlara laf yok her zamanki gibi süper. Ekranların süper olmuş ellerine sağlık abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?