asigsasi Üye Tokujo' Alıntı: Bunlarda benim ekranlar Şimdilik bu kadar ekran yetiyor Genişletmek için tıkla ... kardeşim ellerine sağlık güzel olmuş bu ilk resimdeki ram widgeti varmı bizde - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: Sizce hangisi daha güzel duruyor ?? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bence 2. daha güzel görünüyor
Tokujo' Alıntı: Bunlarda benim ekranlar Şimdilik bu kadar ekran yetiyor Genişletmek için tıkla ... kardeşim ellerine sağlık güzel olmuş bu ilk resimdeki ram widgeti varmı bizde - - - Eklendi - - - CouTFeeL' Alıntı: Sizce hangisi daha güzel duruyor ?? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bence 2. daha güzel görünüyor
asigsasi Üye Tokujo' Alıntı: Pc ye geçince atarım abi Genişletmek için tıkla ... ismini söylesen de yeter
achambo Üye CouTFeeL' Alıntı: Sizce hangisi daha güzel duruyor ?? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yapacaksan 2 sini de yap bence yuvarlaklar hoş
CouTFeeL' Alıntı: Sizce hangisi daha güzel duruyor ?? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yapacaksan 2 sini de yap bence yuvarlaklar hoş
CouTFeeL Üye najanaja' Alıntı: bence 1 numara en güzeli hem wifi dlna yanları tam oturur toggle kare olunca kırmızı hatta köşeler oval daha hoş olmuş. yalnız en son iki renkli yuvarlaklar nie yarım görünüyo normalde mi öle resim mi hatalı Genişletmek için tıkla ... tamam bu akşam 1. Yide yaparım sonuncuları bilerek öyle yaptım belki hoş olur diye bide yarı şeffaf yaparak denedim hiç güzel olmadı sildim
najanaja' Alıntı: bence 1 numara en güzeli hem wifi dlna yanları tam oturur toggle kare olunca kırmızı hatta köşeler oval daha hoş olmuş. yalnız en son iki renkli yuvarlaklar nie yarım görünüyo normalde mi öle resim mi hatalı Genişletmek için tıkla ... tamam bu akşam 1. Yide yaparım sonuncuları bilerek öyle yaptım belki hoş olur diye bide yarı şeffaf yaparak denedim hiç güzel olmadı sildim
najanaja Üye CouTFeeL' Alıntı: tamam bu akşam 1. Yide yaparım sonuncuları bilerek öyle yaptım belki hoş olur diye bide yarı şeffaf yaparak denedim hiç güzel olmadı sildim Genişletmek için tıkla ... bence sen hepsinden yap baksana herkes farklı bişey beğenmiş böle çoklu sunarsan hepsinden isteyen olur kurtuluşun yok yani hoş olmamış
CouTFeeL' Alıntı: tamam bu akşam 1. Yide yaparım sonuncuları bilerek öyle yaptım belki hoş olur diye bide yarı şeffaf yaparak denedim hiç güzel olmadı sildim Genişletmek için tıkla ... bence sen hepsinden yap baksana herkes farklı bişey beğenmiş böle çoklu sunarsan hepsinden isteyen olur kurtuluşun yok yani hoş olmamış
sLeepLe Üye qoosystem widgetin adı 2 çeşit widget var son sürümünü indir forumda olması lazım mobilim link vermedim
qoosystem widgetin adı 2 çeşit widget var son sürümünü indir forumda olması lazım mobilim link vermedim
asigsasi Üye sLeepLe' Alıntı: qoosystem widgetin adı 2 çeşit widget var son sürümünü indir forumda olması lazım mobilim link vermedim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum program çok kasıyor
sLeepLe' Alıntı: qoosystem widgetin adı 2 çeşit widget var son sürümünü indir forumda olması lazım mobilim link vermedim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum program çok kasıyor
CouTFeeL Üye najanaja' Alıntı: bence sen hepsinden yap baksana herkes farklı bişey beğenmiş böle çoklu sunarsan hepsinden isteyen olur kurtuluşun yok yani hoş olmamış Genişletmek için tıkla ... hpsini yapmıcamda belki değişik set yaparm
najanaja' Alıntı: bence sen hepsinden yap baksana herkes farklı bişey beğenmiş böle çoklu sunarsan hepsinden isteyen olur kurtuluşun yok yani hoş olmamış Genişletmek için tıkla ... hpsini yapmıcamda belki değişik set yaparm
asigsasi Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anil-D Üye ekranlar tam detamatında guzel o ram widgetiyle saat kısayolunun altındaki ajandayı rica etsem verebilirmisin
ekranlar tam detamatında guzel o ram widgetiyle saat kısayolunun altındaki ajandayı rica etsem verebilirmisin
asigsasi Üye anil41kocaeli' Alıntı: ekranlar tam detamatında guzel o ram widgetiyle saat kısayolunun altındaki ajandayı rica etsem verebilirmisin Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-si...s-3-anna-belle-signed-783212.html#post5981175 Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
anil41kocaeli' Alıntı: ekranlar tam detamatında guzel o ram widgetiyle saat kısayolunun altındaki ajandayı rica etsem verebilirmisin Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-si...s-3-anna-belle-signed-783212.html#post5981175
Anil-D Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız nasıl olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız nasıl olmuş
sLeepLe Üye asigsasi' Alıntı: teşekkürler dostum program çok kasıyor Genişletmek için tıkla ... Bende öyle bi sorun yok
asigsasi' Alıntı: teşekkürler dostum program çok kasıyor Genişletmek için tıkla ... Bende öyle bi sorun yok
asigsasi Üye sLeepLe' Alıntı: Bende öyle bi sorun yok Genişletmek için tıkla ... zaten ayarlarını yaparken kasıyor menüsü ne zor giriyor ayarları yaparken donuyor
sLeepLe' Alıntı: Bende öyle bi sorun yok Genişletmek için tıkla ... zaten ayarlarını yaparken kasıyor menüsü ne zor giriyor ayarları yaparken donuyor
sLeepLe Üye asigsasi' Alıntı: zaten ayarlarını yaparken kasıyor menüsü ne zor giriyor ayarları yaparken donuyor Genişletmek için tıkla ... Bende öyle bişey olmuyo fp2 de mi sorun var acaba sürüm kaç?
asigsasi' Alıntı: zaten ayarlarını yaparken kasıyor menüsü ne zor giriyor ayarları yaparken donuyor Genişletmek için tıkla ... Bende öyle bişey olmuyo fp2 de mi sorun var acaba sürüm kaç?