Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Birileri ekranlarıma çok açık renk duvarkağıdı kullanıyon diye laf etmişti bakalım bunlar koyu mu

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
Birileri ekranlarıma çok açık renk duvarkağıdı kullanıyon diye laf etmişti bakalım bunlar koyu mu

waay birileride benim sözlerimi dikkate almış ve üşenmemiş fontuda deiştirmiş işte budur bak ekranlar canlanmış bütün widgetler herşey göz önünde öbürlerinde hiç bişi anlaşılmıyodu avkon da çok güzel alt bar harika. yalnız tek bi eksik var hala aynı dandik toogle set war nesini sewiyon bu setin belmem bence berbat bi set cidden onlarıda deiştirseydin 10 üzeri 10 vercedim walla ayrıca ilk resim hoşuma gitti çaldım gitti isminide öğrendim güzel resimleri war tam benim tarzımda ellerine sağlık kardeşim bu sefer iyi olmuş başarılarının dewamını dilerim

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
Konuya ek yapabilir misin abi ?
Biraz beklerseniz konusunu açıcam

- - - Eklendi - - -

Ya toggle de siyah ya ekranlarla uyumlu gibi oldu başka kullanmıyım dedim kafama göre güzel yeni bulamadım teşekkür ederim beğenmene sevindim kardeşim sende de kaçmıyo hemen ismini falan bulmuşsun

najanaja

Üye
Ya toggle de siyah ya ekranlarla uyumlu gibi oldu başka kullanmıyım dedim kafama göre güzel yeni bulamadım teşekkür ederim beğenmene sevindim kardeşim sende de kaçmıyo hemen ismini falan bulmuşsun
sen deiştir onlarıda biçok set bundan on kat iyidir bence walla ekranları kötü göstermiş ismi ne ki, memleketi, doğum tarihi, face adresi, videoları hepsini buldum bile cidden benden kesinlikle kaçamazlar

sLeepLe

Üye

sen deiştir onlarıda biçok set bundan on kat iyidir bence walla ekranları kötü göstermiş ismi ne ki, memleketi, doğum tarihi, face adresi, videoları hepsini buldum bile cidden benden kesinlikle kaçamazlar
bende buldum bende merak etme bi dahakine değiştiririm

- - - Eklendi - - -

Font onay bekliyo onaylanınca buraya ekliycem linki

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...an-belle-refresh-by-serg_gangubas-787119.html

Buyrun font burda

Anil-D

Üye
abi ekranlarin cok guzel olmus

Anil-D

Üye
berbat olmus degilmi genede yorumları alabilirim