Anil-D
Üye
ekranlar yakıyı bahadır abi bir de sleeple adını bilmiyorum cunku
Buyrun bakalım
najaja abi furkan abinin fontu al tepe tepe kullanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
way be yine yaktın ortalığısen baya alıştın ne bu iki günde bir ekran paylaşıyon illa beni de paylaştıracan çok önde gitmeye başladın widget setimi hiç deiştirmediğim için paylaşmıyom hep aynı olacak yoksa seni geçerdim walla ilk ekran favorim sade ve duwarkağıdı hoş durmuş çok harika olmuş yanlış anlama geri kalanda iyi de ilk ekran başka bence 2. ekrandaki büyük ihtimal beni bekliyodur 3. ekrandakini çaldım haberin olsun daha özel resimlerini gönderirim insan anasına babasına birer resim atar ne o öle adam yerine koymuyo gibi gupguru son ekrandakini tanıyorum müzikleri gerçekten harikadır keman seviyosan muhakkak dinlemelisin vanessa mae tarzında çalıyo adı Lindsey Stirling utube den müziklerini bi dinle ben ilk duyduğumda çok hoşuma gitti sewerim kemanı bütün müziklerini indirdim hemen widgetler tema herşey yine harika font ta güzelmiş bunun adı ne acaba merak ettim ellerine sağlık kardeşim biraz ara wer gari yoksa hızına yetişemicem
- - - Eklendi - - -
iyisimi sen bol bol ekran paylaş bende senin resimlerden çalayım hiç olmazsaseçtiğin resimler hoşuma gidiyo güzel seçim yapıyosun
najaja abi furkan abinin fontu al tepe tepe kullanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk ekran aynen farklı oldu bende onu sevdim kardeşim2.ekrandakinide seni beklediğini belirtmek için koydum zaten çok bekletme hadi git valla en çok yorum atan benim konuya Can'ı da geçtim o geçemezsin diyodu sesi soluğu çıkmıyo onunda kuru kalsınlar nolcak insanın içinde sevgi telefonun ekranında değil ya kemancıyı biliyom tarzı hoşuma gidiyo çok şeker tatlı biri dinledim müziklerinide merak etme kardeşim teşekkür ederim yorum için fontun ismi kernel istersen yollarım kardeşim çok pis resim seçerim
Aynen açık ara öndesinnerdeyse ben bile geçecem can'ı harbi ha okullar açıkken can tamamen kayboluyo ortadan e yazın görürüz onu artık, bence liderliği ele alır tekrar ne biçim isim o kernel beğenmedim öbürü kulağa hoş geliyodu rosemary sen rosemary e geri dön ekranların rosemary lerle dolu oluyo zaten saol almıyım biliyon benim font sabit ona göre karakterler war içinde dosya ismimlerini farklı kullanıyoz
sLeepLe abi ekranlarını çok güzel yapıyosun yaanajanaja abi senden atak bekliyoruz
Ne demek istediğini anlamadım abi
Coming Soon
Ne demek istediğini anlamadım abiyazı tipi ismini söyledin bi tek onu anladım
sLeepLe abi ekranlarını çok güzel yapıyosun yaanajanaja abi senden atak bekliyoruz
Coming Soon
Abi ilk resimdeki duvar kağıdını atabilir misin ? Çok şahane olmuşlar
asigsasi' Alıntı:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?