Belle Ev Ekranlarınız

CouTFeeL

Üye
Çok güzel toggle olmuşlar kardeşim ekrana uydu teşekkürler kardeşim

duvar kağıtlarını nerden buluyosanız naja abiyle süper ekranlar yapıyonuz lumian da şimdiden hayırlı olsun abi

Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

sLeepLe

Üye

duvar kağıtlarını nerden buluyosanız naja abiyle süper ekranlar yapıyonuz lumian da şimdiden hayırlı olsun abi
Araştırıyorum kardeşim naja da öyle araştırganız biz teşekkürler kardeşim

Tepkiler: najanaja

asigsasi

Üye

najanaja

Üye
Suskunluğumu bozıyım Malum Lumia 920 alıcam minik canavarla pek ilgilenmedim bu ara belkide son ekran paylaşımlarımdır bunlar

hala satılmadımı minik walla resimler herzaman ki gibi can yakıyo 3. resmi beğendim ve çaldım avkon yine deişmiş saat güzel bi model font aynı tema standart sadece altbar deiştirilmiş genel anlamda idare eder diyim güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık bu son olabilir diosan 920 baya yaklaştı heralde

Tepkiler: sLeepLe

Nextman

Emekli Yönetici
Resimlerinize dikkat edin

najanaja

Üye

biri beni mi andı aa bak resim işinde üstüme yoktur onu sölim bulamıcam resim yoktur piyasada hatta sleeple nin 3. ekrandaki resmini sewdim onu buldum 1600x1073 ebadında

- - - Eklendi - - -

Resimlerinize dikkat edin

ediyoz ediyoz o kadar aşırı deil yaa standart bunlar, sorun olmaz

- - - Eklendi - - -

benim duvarkagıtlarından kullanmışsın güzel olmuş

aynı zamanda bu benim pc masaüstü resmim masaüstü yarışmasına bunla katılıp 1. olduydum

Tepkiler: sLeepLe

Nextman

Emekli Yönetici

Tamam azda doğa resmi felan paylaşın.

Tepkiler: asigsasi ve najanaja

najanaja

Üye

Tamam azda doğa resmi felan paylaşın.

walla başkalarını bilmemde benim bulacak olduğum doğa resminde de illa ki bi hatun olur çimenlerin içinde falan napıyım takıntı gibi bişi işte, telde 1000 i geçkin resim var, içinde varsa en fazla 50 tane standart resim vardır gerisi bildiğin gibi ama ben ekran paylaşırken zaten fazla açığa kaçmamaya çalışıyom benim resimler genelde farklı olur

asigsasi

Üye

sLeepLe

Üye
Baya yaklaştı aynen kardeşim teşekkür ederim can yakarım

asigsasi

Üye

Tek kelime ile harika

Bunun gibi nasıl yapabilirim arkadaşım .

Anil-D

Üye
bunlarda benim keretadan

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

http://c1303.hizliresim.com/17/4/krj1q.png

- - - Eklendi - - -

http://c1303.hizliresim.com/17/4/krj6j.png