hala satılmadımı minik walla resimler herzaman ki gibi can yakıyo 3. resmi beğendim ve çaldım avkon yine deişmiş saat güzel bi model font aynı tema standart sadece altbar deiştirilmiş genel anlamda idare eder diyim güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık bu son olabilir diosan 920 baya yaklaştı heralde
biri beni mi andı aa bak resim işinde üstüme yoktur onu sölim bulamıcam resim yoktur piyasada hatta sleeple nin 3. ekrandaki resmini sewdim onu buldum 1600x1073 ebadında
biri beni mi andı aa bak resim işinde üstüme yoktur onu sölim bulamıcam resim yoktur piyasada hatta sleeple nin 3. ekrandaki resmini sewdim onu buldum 1600x1073 ebadında
- - - Eklendi - - -
ediyoz ediyoz o kadar aşırı deil yaa standart bunlar, sorun olmaz
- - - Eklendi - - -
aynı zamanda bu benim pc masaüstü resmim masaüstü yarışmasına bunla katılıp 1. olduydum
walla başkalarını bilmemde benim bulacak olduğum doğa resminde de illa ki bi hatun olur çimenlerin içinde falan napıyım takıntı gibi bişi işte, telde 1000 i geçkin resim var, içinde varsa en fazla 50 tane standart resim vardır gerisi bildiğin gibi ama ben ekran paylaşırken zaten fazla açığa kaçmamaya çalışıyom benim resimler genelde farklı olur
hala satılmadımı minik walla resimler herzaman ki gibi can yakıyo 3. resmi beğendim ve çaldım avkon yine deişmiş saat güzel bi model font aynı tema standart sadece altbar deiştirilmiş genel anlamda idare eder diyim güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık bu son olabilir diosan 920 baya yaklaştı heralde