CouTFeeL Üye asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... klasörler güzel durmuş
asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... klasörler güzel durmuş
tolgatavli Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CouTFeeL Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kırmızı candır, kandır, Aşkın rengidir Yorumlarınız neler ??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kırmızı candır, kandır, Aşkın rengidir Yorumlarınız neler ??
yaren_dede Üye CouTFeeL' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kırmızı candır, kandır, Aşkın rengidir Yorumlarınız neler ?? Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş yanlız fazla kırmızı
CouTFeeL' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Kırmızı candır, kandır, Aşkın rengidir Yorumlarınız neler ?? Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş yanlız fazla kırmızı
yaren_dede Üye tolgatavli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... widgeti ekleyebilirmisin?
tolgatavli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... widgeti ekleyebilirmisin?
CouTFeeL Üye yaren_dede' Alıntı: güzel olmuş yanlız fazla kırmızı Genişletmek için tıkla ... hayatımın anlamı olan renk
yaren_dede' Alıntı: güzel olmuş yanlız fazla kırmızı Genişletmek için tıkla ... hayatımın anlamı olan renk
tolgatavli Üye yaren_dede' Alıntı: widgeti ekleyebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... daily den aldim ismi flipclock weather + Skin Date widget gonüyü sen açsan daha iyi olür biraz garişig hem mobilden zor olür en iyisi senin açman
yaren_dede' Alıntı: widgeti ekleyebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... daily den aldim ismi flipclock weather + Skin Date widget gonüyü sen açsan daha iyi olür biraz garişig hem mobilden zor olür en iyisi senin açman
efsane2bin6 Üye tolgatavli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu operator ayarını nasıl yapacaz ? widget ekranda ama nerede olduğu yazmıyor
tolgatavli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu operator ayarını nasıl yapacaz ? widget ekranda ama nerede olduğu yazmıyor
yaren_dede Üye efsane2bin6' Alıntı: bu operator ayarını nasıl yapacaz ? widget ekranda ama nerede olduğu yazmıyor Genişletmek için tıkla ... internet bağlantın kapalıyken üstbarı indir ve şebekeye tıkla sonra açılan ekranda hücre bilgi gösterimini aç
efsane2bin6' Alıntı: bu operator ayarını nasıl yapacaz ? widget ekranda ama nerede olduğu yazmıyor Genişletmek için tıkla ... internet bağlantın kapalıyken üstbarı indir ve şebekeye tıkla sonra açılan ekranda hücre bilgi gösterimini aç
efsane2bin6 Üye yaren_dede' Alıntı: internet bağlantın kapalıyken üstbarı indir ve şebekeye tıkla sonra açılan ekranda hücre bilgi gösterimini aç Genişletmek için tıkla ... sağolasın hemen yapıyorum
yaren_dede' Alıntı: internet bağlantın kapalıyken üstbarı indir ve şebekeye tıkla sonra açılan ekranda hücre bilgi gösterimini aç Genişletmek için tıkla ... sağolasın hemen yapıyorum
yaren_dede Üye Tokujo' Alıntı: Abi bu resimdeki tarih widgetinin mif. dosyasını atar mısın ?? Genişletmek için tıkla ... mif ismini yazarsan atayım dostum
Tokujo' Alıntı: Abi bu resimdeki tarih widgetinin mif. dosyasını atar mısın ?? Genişletmek için tıkla ... mif ismini yazarsan atayım dostum
yaren_dede Üye Tokujo' Alıntı: c/resource/apps içinde DwWidget.mif olması gerek abi ? Genişletmek için tıkla ... tamamdır Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Tokujo' Alıntı: c/resource/apps içinde DwWidget.mif olması gerek abi ? Genişletmek için tıkla ... tamamdır
sLeepLe Üye Suskunluğumu bozıyım Malum Lumia 920 alıcam minik canavarla pek ilgilenmedim bu ara belkide son ekran paylaşımlarımdır bunlar
Suskunluğumu bozıyım Malum Lumia 920 alıcam minik canavarla pek ilgilenmedim bu ara belkide son ekran paylaşımlarımdır bunlar
CouTFeeL Üye sLeepLe' Alıntı: Suskunluğumu bozıyım Malum Lumia 920 alıcam minik canavarla pek ilgilenmedim bu ara belkide son ekran paylaşımlarımdır bunlar Genişletmek için tıkla ... uuu ilk defa benim toggleleri gördüm abi sende ellerine sağlık süperler manitalar her zamanki gibi süper
sLeepLe' Alıntı: Suskunluğumu bozıyım Malum Lumia 920 alıcam minik canavarla pek ilgilenmedim bu ara belkide son ekran paylaşımlarımdır bunlar Genişletmek için tıkla ... uuu ilk defa benim toggleleri gördüm abi sende ellerine sağlık süperler manitalar her zamanki gibi süper