Belle Ev Ekranlarınız

CouTFeeL

Üye

tiny baloncuklumu net göremedim gözlerim net görmüyor ama cidden 1. deki hatun son 2 erkandaki wallpaperler süper olmuş senmi yaptın onları ?

- - - Eklendi - - -

way be on numara olmuş hepsi bi uyum içinde toggle set harika temayla tam uymuş kısayollar yine şekil olmuş daha eksik çok ama avkon font dier widgetler hep eksik yavaş yvaş doğrult artık teli
teşekkür ederim abi evet eksikler çok widget falan yok artık format atmam uzun süre bide eksik olarak son ekrana wallpaper bulamadım toggleler net görünmesi için bu vardı bunu koydum

tiny battery nin mifini verebilirmisin rica etsem çog güzel gorünüyo

-Fight-

Üye
Abi ben yardımcı olayım. O program radyo programı internet radio widgeti'de var. Link; http://www.maxicep.com/symbian-3-di...-05-0-symbian-3-anna-belle-signed-653691.html
Eyvallah kardeşim çok sağol buldum sonunda

- - - Eklendi - - -

o pil yüzdesinide gösterin widgeti paylaşırmsn

sLeepLe

Üye
Vaay Ne güzel ekranlar olmuş kardeşim tema ikonlarını çok sevdim 2 5 ve 6 daki resimleride çok beğendim 5 ve 6 zaten resmin dizaynı çok iyi 2 de de resim çok iyi widgetlarda çok iyi olmuş kardeşim fm vericide yapaydın dieem ama fm verici zaten fotoğrafda güzel yere olmuş mavilikler var güzel durmuş eline sağlık kısacası iyi ekranlar

najanaja

Üye
Widget seti aynı zaten. Dediğim gibi bunlar favorim oldu deiştirmem gayrı tema kalol un teması sadece alt kısmı deiştirdim resimlerim her zaman ki gibi kalitedir o resimleri bi yerden buldum adam güzel yapmış
2. resmi bende çok sewdim biraz oynadım üstünde aslında arka fon parlaktı hatunu biraz canlandırdım arkaplanı da kararttım böle daha iyi oldu teşekkür ederim kardeşim.

Tepkiler: sLeepLe

AHMED...

Üye

yorumları alalım abiler

widgetler temayı avkonu yapanlara çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık

Pringles

Üye
ahh keşke benimde telefonum fp1 olsa extrabutton işi bitirmiş sbi gerçekten güzeller

asigsasi

Üye

Tepkiler: vg_engin

adı ne bu widgetin mùzikçalar felan sùpermiş link atarmısın

uribaju

Üye
şöyle birşey yaptım farklılık olsun biraz aceleye geldi

asigsasi

Üye

nefrt

Üye
kardeş bunu 5800 için nasıl yapabilirim. Cfw ye gömücemde. nasıl yapabilirim

- - - Eklendi - - -

bunlar da benim madness 2.0'dan ekran değişimleri sırasında arabanın rengi değişiyo efekt gibi oluyo

kardeş bunu 5800 için nasıl yapabilirim. Cfw ye gömücemde. nasıl yapabilirim