teşekkür ederim kardeşim fazla bi deişiklik yok zaten bi temanın alt kısmını deiştirdim bide tiny battery widget i deiştirdim bide saat ve profili toggle uyumlu yaptım geri kalan aynı sende mi paylaştın ben direkt son sayfaya geldiğimden görmedim. bi bakarım şimdi. ya ekranları ekleyip kaçacaktım fazla oturamıcam zaten birazdan kaçarım
way be on numara olmuş hepsi bi uyum içinde toggle set harika temayla tam uymuş kısayollar yine şekil olmuş daha eksik çok ama avkon font dier widgetler hep eksik yavaş yvaş doğrult artık teli
teşekkür ederim abi evet eksikler çok widget falan yok artık format atmam uzun süre bide eksik olarak son ekrana wallpaper bulamadım toggleler net görünmesi için bu vardı bunu koydum
Vaay Ne güzel ekranlar olmuş kardeşim tema ikonlarını çok sevdim 2 5 ve 6 daki resimleride çok beğendim 5 ve 6 zaten resmin dizaynı çok iyi 2 de de resim çok iyi widgetlarda çok iyi olmuş kardeşim fm vericide yapaydın dieem ama fm verici zaten fotoğrafda güzel yere olmuş mavilikler var güzel durmuş eline sağlık kısacası iyi ekranlar
Vaay Ne güzel ekranlar olmuş kardeşim tema ikonlarını çok sevdim 2 5 ve 6 daki resimleride çok beğendim 5 ve 6 zaten resmin dizaynı çok iyi 2 de de resim çok iyi widgetlarda çok iyi olmuş kardeşim fm vericide yapaydın dieem ama fm verici zaten fotoğrafda güzel yere olmuş mavilikler var güzel durmuş eline sağlık kısacası iyi ekranlar
Widget seti aynı zaten. Dediğim gibi bunlar favorim oldu deiştirmem gayrı tema kalol un teması sadece alt kısmı deiştirdim resimlerim her zaman ki gibi kalitedir o resimleri bi yerden buldum adam güzel yapmış
2. resmi bende çok sewdim biraz oynadım üstünde aslında arka fon parlaktı hatunu biraz canlandırdım arkaplanı da kararttım böle daha iyi oldu teşekkür ederim kardeşim.