najanaja
Üye
Bu ekranlar cidden on numara olmuş kardeşim. Bütün widgetler, duwarkağıtları ve tema bi uyum içerisinde. Gelir gelmez bombayı patlattın yine bakıyorumBuyrun bakalım
Gelir gelmez geldiğimi belli edeyim dedim kardeşim
Bu ekranlar cidden on numara olmuş kardeşim. Bütün widgetler, duwarkağıtları ve tema bi uyum içerisinde. Gelir gelmez bombayı patlattın yine bakıyorumbende ekleyecektim senin gelmeni bekliyodum sen yoksan eklemem bu arada lumia hayal mi oldu yoksa inşallah almışsındır alabilmeni çok istiyodum.
Buyrun bakalım
Gelir gelmez geldiğimi belli edeyim dedim kardeşimsende ekle bakalım özletti ekranların teşekkür ederim bu arada kardeşim hayal olmadı bi kaç pürüz çıktı ama kafaya koydum lumia benimde olacak
Kullan kobay olarak tabi ya
Walla biliyon pc başına geçemiyom şu andatabletten becerebilirsem eklerim olsun kardeşim yakışır sana hatta sen bi al dene eğer tel kusursuzsa bende alırım belki seni kobay olarak kullanayım aslında elimde bi site war dayı oğlu verdi herşey çok ucuz belki ordan alırım windows phone lara baktım bi 600 tl civarı
lumia bende çok istiyorum ama öğrenciyim staj parası + kendim bira daha çalışıp üzerine ailemden yardım alıp bende lumia almayı düşünüyorum ama zaman ne göstericek bakalımKullan kobay olarak tabi yavalla nokia 820 ve 620de çıkarttı windows phone olarak bu 620 daha ucuz sanırım onları bilmiyom ama ben kafaya koydum 920 yi
- - - Eklendi - - -
CouTFeeL kardeşim alıntı yapamadım sanateşekkür ederim klasör modunun forumda sis olanı falan var ama ben flaşla yaptım sis olarak bazen olmuyo flaşla en temizi kesin oluyo çünkü
Çıkarabiliyon tabi kardeşim
lumia bende çok istiyorum ama öğrenciyim staj parası + kendim bira daha çalışıp üzerine ailemden yardım alıp bende lumia almayı düşünüyorum ama zaman ne göstericek bakalım
evet senin bana attığın modlar klasöründe var ama ya beğenmezsem deyip yapmamıştımYapıcam ama taktım kafaya bişi sorucam istediğimiz uygulamyı klasörden kök klasöre çıkarabiliyormuyuz ?
Kardeşim elle oluşturduk mu her klasör aynı ikonda oluyo ama klasör modu yapınca her klasörün farklı ikonu oluyoboşverin yav modu mudu elinizle oluşturup içine atıverin uygulamalarınızı zor bişey deil kiben öle yapıyom klasörü oluştur uygulamayı salla içine gitsin bunun için bile modmu kullanılır telefonlarınızı bu kadar sıkmayın yakında isyan edecekler
Çıkarabiliyon tabi kardeşim
- - - Eklendi - - -
Kardeşim elle oluşturduk mu her klasör aynı ikonda oluyo ama klasör modu yapınca her klasörün farklı ikonu oluyotelefonu yorcak bi mod değil bence
ben klasör modumla memnunum zaten böyle güzel
olurmu dostum niye hepsi aynı olsun bu akşam konusunu açarım çok kolay
gerçi bende yeni çözdüm
link atarmısın abi konuyu açınca
olurmu dostum niye hepsi aynı olsun bu akşam konusunu açarım çok kolay
gerçi bende yeni çözdüm
ok birazdan açıcam konuyu bu başka isa araya girme
kambersiz dügün olurmu
ufak puruzler çıktı ama tamamdır ön izlemeleri alıyım konu geliyor
ufak puruzler çıktı ama tamamdır ön izlemeleri alıyım konu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?