najanaja
Üye
Favori rengim.Çok ciks ekranlar olmuş abi.
kırmızıya geçiş hee
Teşekkür ederim kardeşim bu harbi 10 numara olduama bi daha ki bundan da iyi ekranlar olacak şimdi de kendi favorime geçiyorum ve ayar çekiyorum
kırmızıya geçiş heebende şimdi kırmızı toggle yapmıştım atıcam şimdi resimlerini
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Avkon ile toggle uyumlu yapmaya çalıştım yorumlarınızı alayım
waaay güzel ekranlar yine ama bu sefer fazla widget göremedim daha çok kısayol varavkon iyi olmuş temanın üst yazılarınıda kırmızı yapaydın set gerçekten güzel olmuş kardeşim ama bence o arkalarındaki siyah dikdörtgenleri kaldırsan daha güzel görünecek gibi, benim düşüncem
farklılık olsun diye koymuştum onları aslında benim fikrim açık iken sağa dikdörrgen kapalı iken sola yapıcaktım sadce kırmzıılığı koymuycaktım ama avkonla uyumlu olsun dedim fazla widget değil widget yok widget koymak için uyumlu resim bulamadım
ben şu an hayla acemiyim
ben sadece kendi düşüncemi söledim tabi ki yapan sensin ve daha çok kendi mantığına ve zevkine göre yapacaksın sen böle uygun gördükten sonra kimse bişey diemezbenim yaptıklarımı görüyon kimini istek üzerine kimini kendi zevkime göre yapıyom biraz da nasıl bişey daha çok tutulur die düşünüp öle yapıyom tabi ilk imalatlarıma bakma onlar biraz acemi işi oldu o zamanlar bu kadar iyi deildim
Toggle ve avkonda arama tuşunun rengi çok güzel olmuş eline sağlıkkırmızıya geçiş heebende şimdi kırmızı toggle yapmıştım atıcam şimdi resimlerini
- - - Eklendi - - -
Avkon ile toggle uyumlu yapmaya çalıştım yorumlarınızı alayım
Buyrun bakalım
2 ustadan aynı yorumToggle ve avkonda arama tuşunun rengi çok güzel olmuş eline sağlıkbencede o siyahlıklar olmasa daha iyi olurdu ama naja nın dediği gibi kendi isteğin kimse karışamaz kullanmak isteyen kullanır
Ohoo mavisini yapıp paylaşsaydın ya bu ekranlarda onu kullanırdım avkonla alt barı mavi yapmıştım bendemanitalar yakıyo abiönce bi onlara baktım sonra widgetlere falan tema iconlarını hangi temayla değiştirdiysen çok hoş olmuş togglelerde data iconu farklılık katmış o güzel fikir ellerine sağlık abi güzel olmuş
- - - Eklendi - - -
2 ustadan aynı yorumbidahakine öyle yapıcam bide mavisini yapıcam bunun aynı avkonun mavisinide yaptım duruyor arşifte
way way way kimler gelmiş bugün ekran paylaşma günümüdür nedirBuyrun bakalım
ben şu an hayla acemiyim
keşke biraz daha bekleseydin levent birşey üzerinde çalışıyor sen tester olacaktın tabi istersen
- - - Eklendi - - -
ben tester olurum abi sorun degil
Yok geçen font farklıydı bu n900 fontu paylaşmıştım ya
way way way kimler gelmiş bugün ekran paylaşma günümüdür nedirwalla bu sefer harika olmuş kardşim mai ağırlıklı neden acaba temanın menü seçenekler falan sen deiştirdin heralde çok güzel durmuş walla. resimler harika özellikle ilk resim ve 3. resim arabası olurum ben onun benide yıkasın fazla bi widget seçeneğin yok ama olanlar cam gibi tam benim tarzımda yazı tipin bumuydu ben yine unuttum ama bu güzelmiş. walla harika ekranlar kardeşim ellerin dert görmesin
- - - Eklendi - - -
yaptıkların hiçte acemice deil bence
Vay vay ekranlara bakEh herkes ekledi ben eksik kalmıyım bi taraflarım şişer sonraAhanda budur kırmızının asaleti gibisi yok bence bu arada farkettiniz mi hiç, bi konunun açıldığı ilk sayfadaki ekranlara bakın bide son paylaştıklarımıza ekranlarımız nasıl da evrim geçirmiş resmi biraz büyük boyutlu yaptım tam anlaşılsın die
Vay vay ekranlara bakçok güzel bi uyum içerisinde kardeşim senin pc nin ekranını anımsattı bana valla widgetlara bayıldım çok güzel olmuşlar eline sağlık kardeşim bayıldım ben bu ekranlara çizgili kırmızı fonuda sevdim ellerine sağlık
İlanına katılıyom kardeşim
yani biliyon iş görsellik olunca titizimdirharbi kardeş bu dediğim gibi on numara oldu en favori ekranım ilan ediyorum bunu elbet herkesin zevki faklıdır ama yani bunu beğenmeyecek bi zevkte yoktur yaa sanmıyom ben bunları deiştirmem artık dediğim gibi ahanda budur ya
- - - Eklendi - - -
Bu arada unuttum teşekkür ederim akrdeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?