Belle Ev Ekranlarınız

CouTFeeL

Üye

oufff abi süperler yaa toggleler değişik olmuş mavii heryer mavi zaten manitalar her zamaki gibi göz kamaştırıyo özellikle 3. ekran abi sana gönderdiğim temaya klasör ekliycektin musait olduğunda unutmadın dimi

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
e uyum içinde olmalı ekranlar dimi elimden geldiğince uyum içerisinde olmasına özen gösteriyom 3. ekran benim favoriler arasında zaten bi versiyonu daha var birazdan onuda göreceksin temayı gönderdim az önce

CouTFeeL

Üye

e uyum içinde olmalı ekranlar dimi elimden geldiğince uyum içerisinde olmasına özen gösteriyom 3. ekran benim favoriler arasında zaten bi versiyonu daha var birazdan onuda göreceksin temayı gönderdim az önce

bittimi tema ?

- - - Eklendi - - -

söylemeyi unutmuşum 4. Ekranda bi düzen sezdim

najanaja

Üye
bittimi tema ?

- - - Eklendi - - -

söylemeyi unutmuşum 4. Ekranda bi düzen sezdim

e dediydim bi sonraki ekranlarda kısayollarla dolu bi ekran ayarlıcam die ama şekil uyduramadım böle bişey yaptım sen daha iyisin o konuda

CouTFeeL

Üye

e dediydim bi sonraki ekranlarda kısayollarla dolu bi ekran ayarlıcam die ama şekil uyduramadım böle bişey yaptım sen daha iyisin o konuda

yarışmıyoruz ki çok güzel olmuş ya valla gözüm kaldı yarın bende renk düzeni yapmaya çalışıyım

lazye

Üye
S60v5 [5800]

najanaja

Üye
yarışmıyoruz ki çok güzel olmuş ya valla gözüm kaldı yarın bende renk düzeni yapmaya çalışıyım

ben zaten yarışıyoz demedim ki sadece bi kere denemek istedim bu çıktı ortaya önizleme aldıktan sonra ekranı sildim zaten çoğu kullanmadığım şey gerek yok fazlalık :9 benim 6 adet kısayolum var onlar yetiyo bana sabitler zaten öğrenmişsinizdir her ekranımda onlar war ondan diom yani sen daha güzel yapıyosun bu kısayolları die

CouTFeeL

Üye

anladım abi sağol ama seninkide çok hoş durmuş farklılık katmış ekranlar arasında

sLeepLe

Üye
Mavili ekranlar ne güzel olmuş kardeşim bayıldım valla Çok güzel bi mavi olmuş temayla çok uyumlu bu temayı çok sevdim zaten Resimleride çok iyi bulmuşsun sette çok güzel kardeşim eline sağlık

najanaja

Üye
Mavili ekranlar ne güzel olmuş kardeşim bayıldım valla Çok güzel bi mavi olmuş temayla çok uyumlu bu temayı çok sevdim zaten Resimleride çok iyi bulmuşsun sette çok güzel kardeşim eline sağlık

aynen bu sefer çok güzel oldu temayı bende çok sewdim herşeyi temaya göre ayarladım önizleme güzel oldu arka fona baloncuklu mavi bi fon koydum bu şekilde önizleme daha hoş oldu hem sayfadan da tasarruf etmiş olduk bu ekranlar asıl seti önsunum yapmak içindi zaten setide paylaştım biliyon yeni set yaptım mı önce burda önsunum yapıyom

sLeepLe

Üye

aynen fark ettim seti paylaşmak için olduğunu

ilk ekrandaki digital saat asissagi ?

Favori rengim.Çok ciks ekranlar olmuş abi.

yorumlariniz nasillar

- - - Eklendi - - -

maviden kirmiziya geçmek için 7 ekran kullandim

yorumlari alayim:

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim metin saatini türkçe yapmışsın nasıl yaptın