najanaja
Üye
temayı unut sleeple nin dediği gibi iş görmez oda bana ait sadece ekranda kullandığı kısayollar için ikon hazırlayıp kullandığı temaya attım deişiklik olsun diepeki abi ama temad gözüm var :/
- - - Eklendi - - -
benim aklıma çeşit gelmiyo o yüzden can sıkıntımı editleyerek geçiriyorum
Widgetların boyu bence kalsın öyle wifi simgesini küçültürsen olur kardeşim yarın bi kurcala bakalım
aslında biraz daha genişletmek gerekiyo ikonları çünkü wifi nin asğındaki şeffaf alandaki simge tam oturmaış büyük geliyo aslında ona bakmadım ben hiç oda bu mifin içinde sonuçta dimionun boyutunu küçültem denk gelsin yarın kurcuklarım bi.
Foyamız ortaya çıktı
temayı unut sleeple nin dediği gibi iş görmez oda bana ait sadece ekranda kullandığı kısayollar için ikon hazırlayıp kullandığı temaya attım deişiklik olsun die
bu aralar kayıp olan birini gördüm
Widgetların boyu bence kalsın öyle wifi simgesini küçültürsen olur kardeşim yarın bi kurcala bakalım
- - - Eklendi - - -
Foyamız ortaya çıktı
temayı unut sleeple nin dediği gibi iş görmez oda bana ait sadece ekranda kullandığı kısayollar için ikon hazırlayıp kullandığı temaya attım deişiklik olsun die
bazan yolumu kaybediom ben ondanhep böle oluyo çünkü girdim mi çıkamıyom forumdan allahtan dizi filmimi foruma girmeden önce izlediydim yoksa bak bida fırsatım olmıcakmış izlemek için
- - - Eklendi - - -
illaki ortaya çıkacak zatenwarsın baştan çıksın yoksa çok mu erken ispiyonladım seni
e benden de bi misilleme gelsin artık dimibu sefer pek güzel olmadı ama
hmm anladım ama iconlar müthiş olmuş ellerine sağlık abi
- - - Eklendi - - -
bende sizdenimm yabancı yok
toggle seti çok güzel olmuş inşallah en kısa sürede tanışırız kendisiyle
saat birleşik olsa bi anlamı yok tamamen dümdüz görüneceksaat birleşik olsa mavi yerleri yada ortada turuncu olmasa daha iyi olabilirdi ams senin zeevkin abi ben karışamam arama butonu eskisi daha güzeldi iconlar togglle uyumlu olduğu için çok hoş
Bi windowsculuk sezdim sanki ikonlar kare toggle kare saat kare falane benden de bi misilleme gelsin artık dimibu sefer pek güzel olmadı ama
Bi windowsculuk sezdim sanki ikonlar kare toggle kare saat kare falangüzel olmuşlar kardeşim eline sağlık resimlerde çok güzel radyoyuda editlesen güzel olurmuş yani radyoya yakışırdı sarılı bişey
upuzuuun bi aradan sonra yeni ekranlarim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
müzik çalar ve fm radyo widgetları harika
Süper olmuş arada değişim şart ama yeşil togglelerden siyaha dönmüşsün çok şaşırdımupuzuuun bi aradan sonra yeni ekranlarim:
Güzel ekranlar ellerine sağlık abi ama ben şu sarıya bi türlü ısınamadımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
herkezde sarılar ve manitalar ellerine sağlık güzel ekranlar bide şu üst bardaki yazıda sarı olsaymış daha uyumlu olurmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?