Belle Ev Ekranlarınız

istersen değişig rengleri var

rica ederim beğendiysen sorun yok

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim ama bu dğil ben toggllerin olduğu resmi istemiştim resimler eksik çıkıyor yanlış saymış olabilirim

Tepkiler: yaren_dede

AHMED...

Üye
ekranlar güzel olmuş kardeş sadece iki ekran mi kullanıyorsun

asigsasi

Üye

Tepkiler: alici-35

KKIVANCC

Üye
Nokia 700 - Belle Ev Ekranım

CouTFeeL

Üye

vay abi süper olmuş ellerine sağlık

Tepkiler: asigsasi

CouTFeeL

Üye

sağol kardeşim sen bu temaya uygun toggle seti yapsana saat müzik çalar profil gibi birazda ayrıntılı yaparsın süper olur hafta sonu yaparsın acelesi yok

yarın akşam başlarım cumartesi bitiririm

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye

CouTFeeL

Üye

Son ekrana resim bulamadım bende bunu koydum

Evet Yorumlarınız Neler ?

Tepkiler: najanaja ve asigsasi

asigsasi

Üye
ellerine sağlık en güzel 3. Ekran olmuş 4. Ekran artık klasik oldu sende renk olarak

CouTFeeL

Üye
ellerine sağlık en güzel 3. Ekran olmuş 4. Ekran artık klasik oldu sende renk olarak

Rica ederim vay sen 3 . ekranı bende 2. ekranı çok seviyorum resimden dolayı evet 4 hep aynı yeni bi toggle yapıcamda şekil belirleyemedim bi türlü

najanaja

Üye

Ne diyelim ki kardeş her zaman ki gibi ekranların coşkulu yeşiller biraz azalmış en azından üstbar yazıları deiştirmemişsin o koyu yeşil yakışmıyodu bnce ve yine söliyim senin şu kısayolları yerleştirme şekillerin hoşuma gidiyo güzel modeller veriyon hep ellerine sağlık kardeşim güzel ekranlar

Tepkiler: CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
teşekkürler abi temayı değiştirmiştim editlemeye üşenmiştim o yüzden beyaz kaldı ama böyle iyi geldi gözüme yerleştirme biraz titizlikten ve sürekli olucaksa en iyisi olsun dediğim için olabilir ama hiç en iyisi olduğunu görmedim

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
ben bikaç kere gördüydüm bende fazla kısayol yok 7 tane 4 bi ekran 3 bi ekran o yüzden fazla bi model verme imkanım yok şimdi ki ekranların fotosunu çektim hazır durumda bi daha ki sefere kısayolları çoğaltıp tek ekran da bide ben model yapacam

Tepkiler: yaren_dede ve CouTFeeL