Belle Ev Ekranlarınız

Anil-D

Üye
bobcity temanı banada atarmısın guzelmis

- - - Eklendi - - -

ahmet bobcitydeki tema sende var rica etsem bana atarmısın birde o radyo widgeti olan program ne

CouTFeeL

Üye

Yorumlarınız..

avkon ust bar uyumu harika olmus kardesim dizayn guzel, saat renklenmis harika ekranlar yine toggle setini editleyecektin noldu o is

Tepkiler: CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
kırmızı olarak editledim ama pek beğenmedim istersen senin için editleyebilirim sadece nerelerini editlememi istiyorsan söylemen gerek
ben beyaz işaretleri kırmızı yeşil yaptım beğenmedim

- - - Eklendi - - -

Bu arada Teşşekkür etmeyi unutmuşum

CouTFeeL

Üye

​Çoook Güzel Oldu

Tepkiler: tempestshine

bence en iyi ekranların bu.bi de son ekrandaki saatin linkini verir misin

- - - Eklendi - - -

alttaki yorumumu değiştiriyorum.bu daha güzel.özellikle duvar kağıtları 2.ekrandakini atarsan memnun olurum

Tepkiler: CouTFeeL
- - - Eklendi - - -

rica etsem temanı avkonu ve widgetlerini paylaşır mısın veya linkini verir misin çok güzel ve şık olmuş tebrikler

CouTFeeL

Üye
- - - Eklendi - - -

rica etsem temanı avkonu ve widgetlerini paylaşır mısın veya linkini verir misin çok güzel ve şık olmuş tebrikler

teşekkürler
buyur
www.maxicep.com/symbian-3-widget/tinybattery-widget-edit-by-coutfeel-sarjin-durumuna-gore-renk-3-renkli-eklendi-5-736517.html#post5627142
www.maxicep.com/symbian-3-widget/digital-clock-widget-color-edit-by-coutfeel-3-737416.html#post5613540
www.maxicep.com/symbian-3-widget/toggleskin-pack-by-coooler-738687.html#post5624175
www.maxicep.com/symbian-3-temalar/meego-eva-ikon-by-fsx-nokia-belle-2-737307.html#post5624359

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım Fontu sade yaptım ics fontu avkonu değiştirdim bi kaç widget değişikliği ve tema değişti

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
Buyrun bakalım Fontu sade yaptım ics fontu avkonu değiştirdim bi kaç widget değişikliği ve tema değişti

ne diyim şimdi eh işte idare eder hemen yeni çıkan toggle set kullanılmış yaw ne kadar aç gözlüsünüz milyon çeşit toggle set çıksa sizler bir milyon bir inci çıksın diye bekliyonuz resmen benim bildiğim bi set beğenirsin favori onu kullanırsın ta ki ondan daha iyisi çıkana kadar font çok standart beğenmedim biraz daha artistik bişi olmalı bence avkon yine beyaza dönmüşsün başka da yok sanırım deişiklik müzikçalar falan aynı ama sana tawsiyem profil widgeti yeşili dene bide gerçekten daha hoş duruyo kırmızı hiç güzel olmamış tabi herşey zevk meselesi ama daha daha iyi ekranlarınıda görmüştüm

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

Yazı tipini sade yapam dedim düz yazı kullanıyım biraz diye canım sıkılırsa artistlik bişey koyarım toggle hoşuma gitti böyle tombulumsu gibi benim sevdiklerim belli meego,all in one,glass,text,bunlar bide senin yaptığın clear,glam,sensation bunları seviyom dönüp dönüp duruyom yeşili deniyem bakalım

najanaja

Üye

Senin favorilerde pek azmış ben olan bi toggle ı beğenemiyom yaa çok seçiciyim toggle konusunda

- - - Eklendi - - -

bu arada unutmuşum son ekran hariç resimler yine harika ve tema da çok güzel

sLeepLe

Üye

Senin favorilerde pek azmış ben olan bi toggle ı beğenemiyom yaa çok seçiciyim toggle konusunda

- - - Eklendi - - -

bu arada unutmuşum son ekran hariç resimler yine harika ve tema da çok güzel

Son ekranda kısayollar var diye yaprak koydum temada daeva112 nin blurry circle 4.0

- - - Eklendi - - -

abi temaa süperr adı ne link atsana
bu arada 3. Ekran gözümden kaçmadı hanyyyyyyy

Blurry Circle 4.0 by daeva112 kaçmasın güzel fotoğraf

CouTFeeL

Üye
Son ekranda kısayollar var diye yaprak koydum temada daeva112 nin blurry circle 4.0

- - - Eklendi - - -

Blurry Circle 4.0 by daeva112 kaçmasın güzel fotoğraf

sağol abi kaçabilicek gibi bi foto değil zaten