Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
İkonlarla widget seti güzel olmuş eline sağlık

AHMED...

Üye
teşekkürler dostum sevdim bu ikonlari yazıyi kaldırma modu da uygulayınca güzel oldu

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım

Tepkiler: tempestshine ve najanaja

najanaja

Üye

bilmiyorum emin deilim ama bence bi önceki bundan daha iyiydi ama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom biraz ara ver

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

bilmiyorum emin deilim ama bence bi önceki bundan daha iyiydi ama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom biraz ara ver
Aynen bunlar pek güzel olmadı diğerleri daha iyiydi o zaman bi süre ara veriyom sende ne yazcağını düşünürsün

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
Aynen bunlar pek güzel olmadı diğerleri daha iyiydi o zaman bi süre ara veriyom sende ne yazcağını düşünürsün

o zaman bende sana misilleme yapıyom yeni setle bi ekran ekliyem dimi birazdan geliyo

Tepkiler: sLeepLe

najanaja

Üye
buyrun bakalım bu nasıl

Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi

asigsasi

Üye
çok güzel olmuş harika olmuş fakat müzik çalar da bi değişiklik yok galiba

sLeepLe

Üye
buyrun bakalım bu nasıl

Hiç güzel olmamış hele widget seti hiç güzel değil şaka bi yana set güzel olmuş kardeşim ama mobil veri yazısı neden beyaz o yazı tipine göre değişiyo ondan mı yoksa eline sağlık kardeşim güzel olmuş herşeyiyle avkonda güzel olmuş güç tasarrufundaki işaret gözümden kaçmadı değil

najanaja

Üye
çok güzel olmuş harika olmuş fakat müzik çalar da bi değişiklik yok galiba

saolasın kardeşim yok o aynı ikon herbi widgete uyum slamıyo uydurcam die kıvranıyom bundan müzikçalar olamz yani sadece dijitalsaat analog saat ve profil yaptım ek olarak not defteri denedim o bile düzgün bişey olmadı bunlar yeter bence zten önemli olan toggle seti bi yandan buraya bakıyom bi yandan ikon hazırlıyom belki bu geceye bitiririm

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
müzik çalar da yap be yav

najanaja

Üye

aynen mobilveri zaten beyaz deilmi sende başka bi renkmi onun mifle alakası yok şu yazı renklerinin miflerle alakalı olmadığını hala öğretemedim sana onu sonradan farkettim tasarrufta unutmuşum yok pek sewmedim belli olmuyo rengini deiştircem onun teşekkürler gardaş

- - - Eklendi - - -

müzik çalar da yap be yav

walla bi deniyim bu ikonla düzgün bişey çıkcanı sanmam anca deişik bi model farklı bi çalar widgeti yaparım istiyosanız bu arada iş uzadıkça uzuyo

Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi

asigsasi

Üye
yap yap renk uyumu olsa da olur

AHMED...

Üye
on numara uyumlu olmuş aydın abi

asigsasi

Üye
beklerik senin için sıkıntı yoksa

sLeepLe

Üye
Biliyom mifle olmadığını o kadar şey yapıyon onunda rengini yaparsın diye düşündüm

Tepkiler: asigsasi ve najanaja

najanaja

Üye
beklerik senin için sıkıntı yoksa

benim için nie olsun ben yaparım pc başında canım sıkılıyo zaten bana da bi uğraş lazımdı bi girip pint atıyom bikaç dizi filmim var onlardan bi bölümn bakıyom geri kalan boşum ama forumda online olduğum sürece pm ler yorumlar derken daha uzun sürüyo işim ondan ben birazdan bi koparım bi point atam gelem kafam daılsın yahu koca forumda kimse pointblank oynamıyomu kapışırdık bi orda

- - - Eklendi - - -

Biliyom mifle olmadığını o kadar şey yapıyon onunda rengini yaparsın diye düşündüm

renk dosyalarından pek anlamıyom daha napacan onun rengini beyaz olsun işte ben setleri beyaz yazı fontuna göre ayarlıyom bu sefer ben set yapcam sen benim yazı okunmuyo deyip farklı renk isticen böle kullan boşwer

Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe