bilmiyorum emin deilim ama bence bi önceki bundan daha iyiydi ama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom biraz ara ver
bilmiyorum emin deilim ama bence bi önceki bundan daha iyiydi ama yine sade yine güzel ekranlar ellerine sağlık kardeşim. yaw o kadar çok ekran paylaşıyon ki artık ne sölicemi bile bilemiyom biraz ara ver
Hiç güzel olmamış hele widget seti hiç güzel değil şaka bi yana set güzel olmuş kardeşim ama mobil veri yazısı neden beyaz o yazı tipine göre değişiyo ondan mı yoksa eline sağlık kardeşim güzel olmuş herşeyiyle avkonda güzel olmuş güç tasarrufundaki işaret gözümden kaçmadı değil
saolasın kardeşim yok o aynı ikon herbi widgete uyum slamıyo uydurcam die kıvranıyom bundan müzikçalar olamz yani sadece dijitalsaat analog saat ve profil yaptım ek olarak not defteri denedim o bile düzgün bişey olmadı bunlar yeter bence zten önemli olan toggle seti bi yandan buraya bakıyom bi yandan ikon hazırlıyom belki bu geceye bitiririm
Hiç güzel olmamış hele widget seti hiç güzel değil şaka bi yana set güzel olmuş kardeşim ama mobil veri yazısı neden beyaz o yazı tipine göre değişiyo ondan mı yoksa eline sağlık kardeşim güzel olmuş herşeyiyle avkonda güzel olmuş güç tasarrufundaki işaret gözümden kaçmadı değil
aynen mobilveri zaten beyaz deilmi sende başka bi renkmi onun mifle alakası yok şu yazı renklerinin miflerle alakalı olmadığını hala öğretemedim sana onu sonradan farkettim tasarrufta unutmuşum yok pek sewmedim belli olmuyo rengini deiştircem onun teşekkürler gardaş
aynen mobilveri zaten beyaz deilmi sende başka bi renkmi onun mifle alakası yok şu yazı renklerinin miflerle alakalı olmadığını hala öğretemedim sana onu sonradan farkettim tasarrufta unutmuşum yok pek sewmedim belli olmuyo rengini deiştircem onun teşekkürler gardaş
- - - Eklendi - - -
walla bi deniyim bu ikonla düzgün bişey çıkcanı sanmam anca deişik bi model farklı bi çalar widgeti yaparım istiyosanız bu arada iş uzadıkça uzuyo
benim için nie olsun ben yaparım pc başında canım sıkılıyo zaten bana da bi uğraş lazımdı bi girip pint atıyom bikaç dizi filmim var onlardan bi bölümn bakıyom geri kalan boşum ama forumda online olduğum sürece pm ler yorumlar derken daha uzun sürüyo işim ondan ben birazdan bi koparım bi point atam gelem kafam daılsın yahu koca forumda kimse pointblank oynamıyomu kapışırdık bi orda
renk dosyalarından pek anlamıyom daha napacan onun rengini beyaz olsun işte ben setleri beyaz yazı fontuna göre ayarlıyom bu sefer ben set yapcam sen benim yazı okunmuyo deyip farklı renk isticen böle kullan boşwer