Belle Ev Ekranlarınız

AHMED...

Üye

n8 i aldığımdan beri hiç eklemedimedim buraya

Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Tepkiler: AHMED..., sLeepLe ve yaren_dede

sLeepLe

Üye
o zaman ben hep gözlüklü kızlar koyayım seni kalbinden fethedeyim teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

Font güzel olmuş eline sağlık güzel ekranlar tema tangled ınd190 di mi bende seviyorum o tema serisini kullanıyorum

Tepkiler: najanaja

bende dün buldum.ikonlar harbiden güzel

najanaja

Üye
e bida ekleyelim bakalım hep siz ekliyosunuz bu sefer biraz tarz deiştirdim hep hatun hep hatun yeter dimi bu resimler için siteye girip 5000 adetcik resim baktım Delimiyim neyim

Tepkiler: AHMED... ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
e bida ekleyelim bakalım hep siz ekliyosunuz bu sefer biraz tarz deiştirdim hep hatun hep hatun yeter dimi bu resimler için siteye girip 5000 adetcik resim baktım Delimiyim neyim

Hiç bişey gözümden kaçmadı kardeşim kırmızıyı sevdiğini yine belli etmişsin widgetları kendine uyarlamışsın mis gibi olmuşlar müzik çaların durdur ileri al falan da hoş olmuş 3g yazısının kırmızı olması falan ilk kullandığın widgetları getirdi aklıma bu temayı severim ve seçenekler ile menü ikonunu değiştirmen gözümden kaçmadı resimlerde güzel ama deli olduğunu düşünmeye başladım eline emeğine sağlık kardeşim güzel ekranlar

Najanaja farkı.Yalnız bu ekranların çok sade abi.ilginç

najanaja

Üye

son fırça çekişimden sonra bakıyorum hepsine ayrı yorum yapmışsın hiçbirini atlamamışsın aferin olcan sen aynen shang ın serisini kırmızıya boyadım bilirsin beyaz sewmem müzikçalara ın sağına ve soluna bide küçük simgeler ekledim teşekkür ederim kardeşim bu hali son hali benim telin başka deiştirmem sanırım

- - - Eklendi - - -

Najanaja farkı.Yalnız bu ekranların çok sade abi.ilginç

e dedim ya biraz tarz deiştirelim die hep aynı model olmuyo böle çok güzel oldu bence tam istediğim budur

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
o eklediğin şeyleride tanıdım güzel olmuş eline sağlık

Bu temanın adı ne diye yazmıştım dün gece ama göndermemiş.temanın adı ne Naja abi?

najanaja

Üye
Bu temanın adı ne diye yazmıştım dün gece ama göndermemiş.temanın adı ne Naja abi?

dün site sorunluydu gidip gelip duruyodu o yorumun kayıtlara geçmemiş Glam by ind190

- - - Eklendi - - -

hadi bida ekliyem sakıncası yok dimi

Tepkiler: AHMED..., sLeepLe ve asigsasi

asigsasi

Üye
yine döktürmüşsün dostum

- - - Eklendi - - -

yine döktürmüşsün dostum

sLeepLe

Üye

dün site sorunluydu gidip gelip duruyodu o yorumun kayıtlara geçmemiş Glam by ind190

- - - Eklendi - - -

hadi bida ekliyem sakıncası yok dimi

mecanik saat güzel olmuş bende yok ama alt tarafta güzel olmuş neydi andromenü mü buda benim telefona olmuyo yok arkadaş dayanamayıp alıcam 808 eline sağlık kardeşim güzel ekranlar alıştın sende benim gibi hep paylaşmaya Temanın ismi ney

najanaja

Üye

e yani deiştir artık hiçbi halt kullanamıyon baksana saat nasıl olmuş bi ayar çektim tam oturdu rakamlar aslında bi saat le andro menü var deişik ekleyesim geldi ekranları ekledim gitti işte andro menü harbi güzelmiş kullanışlı arkaplanı şeffaf yapmıştım bu sefer tema barı görünüyo ama ikonları tema ikonu seçtinmi ema barı ikonları belli olmuyo sen biliyosundur ismini senden kaçmaz

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bilmem mi uygulamaları takip ediyom ama kullanamıyom orası ayrı yeni sürümü çıkmış birazdan onu yükliycem bakalım belki çalışır saat güzel olmuş ya eline sağlık kardeşim konuda da belirttim

04.05.06.07.saat : 08.09 tarih 10.11.12 hepsini bir arada denk getirdm

[/URL][/IMG]