AHMED...
Üye
o zaman ben hep gözlüklü kızlar koyayım seni kalbinden fethedeyim
turuncuyu sewmezmiyim hiç bide gözlüklübenim takıntım vardır gözlük kullananlara dayanamam ne bileyim fazla güzellik falan aramam o zaman gözlük takıyosa hepsi bana güzel görünüyo yine hepsi dmiyim de %90 diyim biraz pay kalsın pardon ben demeyi unutmuşum aynen ellerine sağlık kardeşim
Font güzel olmuş eline sağlık güzel ekranlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o zaman ben hep gözlüklü kızlar koyayım seni kalbinden fethedeyimteşekkür ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
Font güzel olmuş eline sağlık güzel ekranlartema tangled ınd190 di mi bende seviyorum o tema serisini kullanıyorum
Hiç bişey gözümden kaçmadı kardeşime bida ekleyelim bakalımhep siz ekliyosunuz bu sefer biraz tarz deiştirdim hep hatun hep hatun yeter dimi bu resimler için siteye girip 5000 adetcik resim baktım Delimiyim neyim
e bida ekleyelim bakalımhep siz ekliyosunuz bu sefer biraz tarz deiştirdim hep hatun hep hatun yeter dimi bu resimler için siteye girip 5000 adetcik resim baktım Delimiyim neyim
Hiç bişey gözümden kaçmadı kardeşimkırmızıyı sevdiğini yine belli etmişsin widgetları kendine uyarlamışsın mis gibi olmuşlar müzik çaların durdur ileri al falan da hoş olmuş 3g yazısının kırmızı olması falan ilk kullandığın widgetları getirdi aklıma bu temayı severim ve seçenekler ile menü ikonunu değiştirmen gözümden kaçmadı resimlerde güzel ama deli olduğunu düşünmeye başladım eline emeğine sağlık kardeşim güzel ekranlar
Najanaja farkı.Yalnız bu ekranların çok sade abi.ilginç
o eklediğin şeyleride tanıdım güzel olmuş eline sağlık
son fırça çekişimden sonra bakıyorum hepsine ayrı yorum yapmışsınhiçbirini atlamamışsın aferin olcan sen aynen shang ın serisini kırmızıya boyadım bilirsin beyaz sewmem müzikçalara ın sağına ve soluna bide küçük simgeler ekledim teşekkür ederim kardeşim bu hali son hali benim telin başka deiştirmem sanırım
- - - Eklendi - - -
e dedim ya biraz tarz deiştirelim diehep aynı model olmuyo böle çok güzel oldu bence tam istediğim budur
o eklediğin şeyleride tanıdım güzel olmuş eline sağlık
Bu temanın adı ne diye yazmıştım dün gece ama göndermemiş.temanın adı ne Naja abi?
yine döktürmüşsün dostum
mecanik saat güzel olmuş bende yok ama
dün site sorunluydu gidip gelip duruyodu o yorumun kayıtlara geçmemişGlam by ind190
- - - Eklendi - - -
hadi bida ekliyem sakıncası yok dimi
mecanik saat güzel olmuş bende yok amaalt tarafta güzel olmuş neydi andromenü mü buda benim telefona olmuyo yok arkadaş dayanamayıp alıcam 808 eline sağlık kardeşim güzel ekranlar alıştın sende benim gibi hep paylaşmaya Temanın ismi ney
Bilmem mi uygulamaları takip ediyom ama kullanamıyom orası ayrı
e yani deiştir artık hiçbi halt kullanamıyon baksanasaat nasıl olmuş bi ayar çektim tam oturdu rakamlar aslında bi saat le andro menü var deişik ekleyesim geldi ekranları ekledim gitti işte andro menü harbi güzelmiş kullanışlı arkaplanı şeffaf yapmıştım bu sefer tema barı görünüyo ama ikonları tema ikonu seçtinmi ema barı ikonları belli olmuyo sen biliyosundur ismini senden kaçmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?