Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Fotoğraflar çıkmamış linkleri kırık

alın bakalım benden bunlar da:

ek olarak bu da menüm:

Tepkiler: sLeepLe

yine harika ekranlar.menüde güzel

sLeepLe

Üye
Bende görünüyor müdür ya
bende de şimdi gözükmüş gündüz gözükmüyodu

- - - Eklendi - - -

çok tesekkürler dostum najanaja'ya, sana ve sleeple'ye yaklaşamasak da yapıyoruz bişeyler
Estağfurullah ekranların güzel ilk ekrandaki saati çok seviyorum ama benim ekranlar küçük olduğu için dijital saat kullanmıyorum ekranlar uyum içinde güzel olmuş eline sağlık menüyü bende beğendim

sLeepLe

Üye
Herkesin paylaştıkları çok güzel herkes kendi zevkini yansıtıyo ve herkesin zevkli olduğunu görüyoruz harcadığımız emeğe ve zamana değiyo herkesin eline sağlık

Herkesin paylaştıkları çok güzel herkes kendi zevkini yansıtıyo ve herkesin zevkli olduğunu görüyoruz harcadığımız emeğe ve zamana değiyo herkesin eline sağlık

seviyorum burayı sohbet muhabbet güzel oluyo

sLeepLe

Üye
Bence arka planı bu notla ilgili bi resim bulursan ondan koy mesela bi duvar ya da mantar şeylere oluyo ya not yapıştırılan

Belle Refresh ev ekranlarım

Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
olur olur zamanla dolar yine

- - - Eklendi - - -

avengers'ı izlemişsin imzandan anladım tamda en çok güldüğüm yeri koymuşsun bide hulk'ın o tanrı vardıya onu yerden yere vurmasında çok güldüm

Tepkiler: najanaja

sLeepLe

Üye
Yine ben

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
ah bide ben geçebilsem şu merete güzel ekranlar kardeşim eskilere nazaran daha sade olmuş bikaç güne sen ful lersin yine teli

- - - Eklendi - - -

waaay bu bi öncekinden daha güzel olmuş tema da güzelmiş hangisiyse. resimlerde çok hoş senin şu avkon a hastayım yaa ikonların yarısı war yarısı yok Kardeşim sen uzaydan mı geldin nie böle garip şeyler yapıyon tele