emreli01 Üye tempestshine' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız widgetları deniyordum Genişletmek için tıkla ... hocam resimdeki kilit şeklini felan nasıl veriliyor acaba ?
tempestshine' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız widgetları deniyordum Genişletmek için tıkla ... hocam resimdeki kilit şeklini felan nasıl veriliyor acaba ?
tempestshine Üye Benim favori konum.İlk eklediğim ekranla şimdiki ekran arasında dağlar kadar fark var.biraz nostalji yapalım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim favori konum.İlk eklediğim ekranla şimdiki ekran arasında dağlar kadar fark var.biraz nostalji yapalım. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aslankaplants Üye konuşmalara bakınca diyesim geldi - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar da benden
konuşmalara bakınca diyesim geldi - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunlar da benden
yaren_dede Üye bunlarda benden olsun biraz canlandıralım konuyu Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
bunlarda benden olsun biraz canlandıralım konuyu Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
FastBreaker Üye Konu Sahibi Ahaha konum sabitlendi konuyu sabitleyen Reşwan'a - - - Eklendi - - - yok arkadaşlar inanın hergün girip bakıyorum hatta yarın yeni refresh ekranlarımı paylaşırım - - - Eklendi - - - bir de lise son sınıf oldugum için sadece okuyorum,malum dershane falan yogunum. İlgi gösteren paylaşım yapan herkese çok teşekkürler
Ahaha konum sabitlendi konuyu sabitleyen Reşwan'a - - - Eklendi - - - yok arkadaşlar inanın hergün girip bakıyorum hatta yarın yeni refresh ekranlarımı paylaşırım - - - Eklendi - - - bir de lise son sınıf oldugum için sadece okuyorum,malum dershane falan yogunum. İlgi gösteren paylaşım yapan herkese çok teşekkürler
FastBreaker Üye Konu Sahibi Ben her zamanki gibi sade seviyorum zaten şurda bikaç haftaya asosyale bağlıcam telefonla falan ugraşamam bu sene
Ben her zamanki gibi sade seviyorum zaten şurda bikaç haftaya asosyale bağlıcam telefonla falan ugraşamam bu sene
tempestshine Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dijital saatimi değiştirmeden önce ekleyeyim dedim.Bu dijital saat ve hava durumu çok cool ama ben değiştirmek istiyorum - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni dijital saatim.çorbanın kaşığı widgetı kapattı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dijital saatimi değiştirmeden önce ekleyeyim dedim.Bu dijital saat ve hava durumu çok cool ama ben değiştirmek istiyorum - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yeni dijital saatim.çorbanın kaşığı widgetı kapattı
AHMED... Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız NASILIM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız NASILIM
yaren_dede Üye dostum ekranlar güzel olmuş şu müzik widget küçüğü nasıl bir ekran görüntüsü eklermisin[/B]
AHMED... Üye yaren_dede' Alıntı: dostum ekranlar güzel olmuş şu müzik widget küçüğü nasıl bir ekran görüntüsü eklermisin Genişletmek için tıkla ... buyur dostum güzel bi müzik çalar tavsiye ederim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/B]
yaren_dede' Alıntı: dostum ekranlar güzel olmuş şu müzik widget küçüğü nasıl bir ekran görüntüsü eklermisin Genişletmek için tıkla ... buyur dostum güzel bi müzik çalar tavsiye ederim - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız [/B]
yaren_dede Üye tolgatavli' Alıntı: --- Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar paylaştığınız duvarkağıtlarını özenle seçin lütfen konuyu saptırmayin
tolgatavli' Alıntı: --- Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar paylaştığınız duvarkağıtlarını özenle seçin lütfen konuyu saptırmayin
kiraz.muhammed1 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tempestshine Üye çok düzenli bir ekranın var.bu duvar kağıdından bende de vardı.duvar kağıdı istiyorum kısaca - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok düzenli bir ekranın var.bu duvar kağıdından bende de vardı.duvar kağıdı istiyorum kısaca - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
doctorrr Üye tempestshine' Alıntı: çok düzenli bir ekranın var.bu duvar kağıdından bende de vardı.duvar kağıdı istiyorum kısaca - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... haa ya ben senin wallpaper ını unuttum halbuki not bile almıştım 5 dakkaya geliyor - - - Eklendi - - -
tempestshine' Alıntı: çok düzenli bir ekranın var.bu duvar kağıdından bende de vardı.duvar kağıdı istiyorum kısaca - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... haa ya ben senin wallpaper ını unuttum halbuki not bile almıştım 5 dakkaya geliyor - - - Eklendi - - -