CouTFeeL
Üye
güzel ekranlar olmuş kardeşim her şey uyumlu yazı tipinide sevdim benim ekrana olmuyo malesef sağ üst köşedeki saat sığmıyodakika dışarda kalıyo ikonlar ve toggle seti çok güzel olmuş eline sağlık
naja abi ellerine sağlık herşey uyum içinde
resimler nasıl olmuş güzel modifiye edebilmişmiyimfont pc de hoşuma gidiyodu bi deniyim dedim telde güzel durdu öle çok küçük deil harfler rakamlar çok büyüktü saatlere sığmıyodu rakamları deiştirdim tamam aynen bu toogle güzel oldu bunları kullanırım bak bi süre aynı ikonlarla bide tema hazırlarım tam olur bu temada sadece 3-5 ikon deiştirdim Teşekkür ederim kardeşim.
- - - Eklendi - - -
way be bana dion da sende az deilsin hani aynı uyumu sende de görüyom set yakışmış harbi tam bi uyum olmuş ama sen hep bu ikon setine benzer temalar kullanıyon bazan farklı ikonlardan oluşan temalar kullanmayı dene bide istersenresimlerde çok güzel özellikle 2. ekran favorim oldu barbilerde az deil yani ne biçim poz vemiş onlar öle senin de ellerine sağlık kardeşim güzel hazırlamışsın
- - - Eklendi - - -
teşekkür ederim kardeşim biliyon biraz titizim o konuda illaki uyumluluk olacak karman çorman şeyleri sewmemsenide bekleriz
toggle+wallpaperler+1.saat kalp bensüpersin abi ellerine sağlık
- - - Eklendi - - -
naja abi ellerine sağlık herşey uyum içinde
orjinalini bilmiom ama güzel renklendirmişsin2.resmide ben şopladım kardeşimnormalde renk tonu daha farklı bende teşekkür ederim
harika olmuş dostum ellerine sağlık toggle on numara olmuş
eyvallah dostum bu akşam biraz kurcalayimda yarına paylaşırim artık
klasör modu da çok güzel olmuş iyi durmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum bu toggle hiç güzel değil ya acaba banamı öyle geliyor
eh işte idare eder
- - - Eklendi - - -
son ekran güzel olmuş ama ekranda nefes alcak yer kalmamış
toggle ler bi arada olsun istedim
bak bu ekranlar güzel olmuşilk resimdeki hatunda güzel poz vermiş
belki iconla ilgili ufak bir çalışma yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?