Belle Ev Ekranlarınız

bunlar da benden

Tepkiler: FastBreaker

kardeş senin için kararmış 3 vakte kadar önüne bir kısmet çıkacak burda birşey var baş harfi a dur bakim he avkon bu ne sadelik yahu evolveden bile vazgeçmemişsin

Tepkiler: najanaja ve sLeepLe

3 gün önceki ekranım bu arada Belle Refresh ne bilen var mı? ben hala anlamadım

najanaja

Üye
Güncelleme yapmadan son bi kere payalaşam dedim

Tepkiler: sLeepLe, FastBreaker ve vg_engin
Güncelleme yapmadan son bi kere payalaşam dedim

dostum güzelde güncellemede bir sorun yok widgetlerin hepsini değiştirdim ben mif dosyalarını değiştir devam
birde soft attım güncellemeden önce hafıza oldu 325 mb

Tepkiler: najanaja
REFRESH ev ekranlarım

Tepkiler: tempestshine ve najanaja

uzun zamam oldu.sade bir ev ekrani ama en sevdigim.

bu ney böyle tek bir ekran ve 3 kısayol

- - - Eklendi - - -

şu widget sorunu olmasa belki refresh'i kurardım.neyse boşver ben uğraşamam şimdi o kadar

AHMED...

Üye

valla şimdilik böyle kullanıyorum refresh e geçtim bende hack falan sorun oluyormuş millet tam tamına halletsin şunu rompatcher bile adamakıllı çalışmıyor hard formatlı kullanıyorum şimdilik

ben refresh i telefondan güncelledim başta hack ve widgetler gitti avkon modunu yaptım widget sorunu yok hack de yaptım ondanda bir sorun yok yanlız hack yaparken symbian yine hacklendi konusuna bakarken son sayfalara bakın bir arkadaş link verdi o linkte install.exe ve rom yamasi ile sorun hal oluyor başka da bir sorunla karşılaşmadım

- - - Eklendi - - -

bu widgetları bende kullanıyorum.ekranda çok güzel duruyorlar.

widgetları deniyordum

kardeşler uzun zaman oldu ve nihayet avkon2li ev ekranlarımı atıcam ama mobilim nasıl bi yol izlemem gerekiyordu unuttum da

- - - Eklendi - - -

heh oldu;

paylaştığım tüm widgetları buldum.fp1'e böyle güzel bir ekran yapan sayılı kişilerden birisin dostum tebrikler

sLeepLe

Üye
Belle Refresh li ilk resimlerim

Tepkiler: tempestshine ve najanaja