dürüst olayım mı tema güzel, widgetler güzel, yerleşim güzel, duwarkağıtları ort, avkon çok kötü daha doğrusu pil hiç güzel deil bence elbetteki herkesin güzellik anlayışı farklıdır özellikle benmki çok farklıdır biraz aykırıyımdır da ben bu arada darılmaca olmasın ben düşüncelerimi biçok kere söyledim bu ister paylaşım olsun ister özel birine olsun msj nı bilerek cvp vermedim yanlış anlama ve dargınlık olmasın
wall ı deiştirmekle doğru karar wermişsin bu resim çok güzel ve widgetlere uyum sağlamış font güzel, avkonun sadece pil ve şebeke çubukları güzel bu alttaki pronun adı neydi hep unutuyom bence ekranı daha kötü gösteriyor ve bu kullandığın ikonlar çok büyük altbarı bile geçiyor onun yerine standart tema barı kullansan çok daha güzel bi ekran olacağına inanıyorum elbetteki genel olarak bakarsak gayet hoş bir ekran ellerine sağlık.
wall ı deiştirmekle doğru karar wermişsin bu resim çok güzel ve widgetlere uyum sağlamış font güzel, avkonun sadece pil ve şebeke çubukları güzel bu alttaki pronun adı neydi hep unutuyom bence ekranı daha kötü gösteriyor ve bu kullandığın ikonlar çok büyük altbarı bile geçiyor onun yerine standart tema barı kullansan çok daha güzel bi ekran olacağına inanıyorum elbetteki genel olarak bakarsak gayet hoş bir ekran ellerine sağlık.
ahanda budur bak bu ikonlar ekranı bozmamış altbar daha orjinal görünüyor. şimdide avkonun sadece pili güzel deil bence pilin dışı ve içi ayrı olmalı dışı belirgin olmalı öle daha güzel görünüyo tabi bu benim zevkim