burakkk97 Üye Sansurlu normalde CutePhone'dan dolayi sadece 3G ve analog saat vardi digerini kapatmak icin sessizi de eklemek zorunda kaldim
Sansurlu normalde CutePhone'dan dolayi sadece 3G ve analog saat vardi digerini kapatmak icin sessizi de eklemek zorunda kaldim
yaren_dede Üye burakkk97' Alıntı: Sansurlu normalde CutePhone'dan dolayi sadece 3G ve analog saat vardi digerini kapatmak icin sessizi de eklemek zorunda kaldim Genişletmek için tıkla ... anılda seni örnek almalı
burakkk97' Alıntı: Sansurlu normalde CutePhone'dan dolayi sadece 3G ve analog saat vardi digerini kapatmak icin sessizi de eklemek zorunda kaldim Genişletmek için tıkla ... anılda seni örnek almalı
burakkk97 Üye Normalde hep cocuksu resimler koyuyorum bunu gordum bi ss alip konuya yazayim tepkiler nolcak dedim
SLH.55 Üye achambo' Alıntı: menüyü bence tablo yap Genişletmek için tıkla ... Lumia alana kadar böyle takılıyom
achambo Üye SLH.55' Alıntı: Lumia alana kadar böyle takılıyom Genişletmek için tıkla ... düzelt şunu ya çok gözüme batıyo lumia için grev mi yapıyosun tablolu menüye
SLH.55' Alıntı: Lumia alana kadar böyle takılıyom Genişletmek için tıkla ... düzelt şunu ya çok gözüme batıyo lumia için grev mi yapıyosun tablolu menüye
SLH.55 Üye achambo' Alıntı: düzelt şunu ya çok gözüme batıyo lumia için grev mi yapıyosun tablolu menüye Genişletmek için tıkla ... Ahahahahahha
achambo' Alıntı: düzelt şunu ya çok gözüme batıyo lumia için grev mi yapıyosun tablolu menüye Genişletmek için tıkla ... Ahahahahahha
yaren_dede Üye anil41kocaeli' Alıntı: abi ben niye ornek alim peki bidahakileri oyle bulucam Genişletmek için tıkla ... kadının beyaz yanakları insanın gözünü alıyor diyorum, paylaşılması sorun oluşturmuyor ama sansürlemek senin bileceğin iş
anil41kocaeli' Alıntı: abi ben niye ornek alim peki bidahakileri oyle bulucam Genişletmek için tıkla ... kadının beyaz yanakları insanın gözünü alıyor diyorum, paylaşılması sorun oluşturmuyor ama sansürlemek senin bileceğin iş
kiraz.muhammed1 Üye uzun zaman olmustu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uzun zaman olmustu: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kiraz.muhammed1 Üye cok sagol isa abi valla yok abi ya ben hic kisayol kullanmadigim icin ev ekranlarimda
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: ellerine sağlık samet sende kısayol isimlerini gösteren göstermeyen dosya varmı Genişletmek için tıkla ... leventin açtığı konudaki mod olmuyormu sana?
asigsasi' Alıntı: ellerine sağlık samet sende kısayol isimlerini gösteren göstermeyen dosya varmı Genişletmek için tıkla ... leventin açtığı konudaki mod olmuyormu sana?
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: leventin açtığı konudaki mod olmuyormu sana? Genişletmek için tıkla ... yok dostum çalışmıyor muş
yaren_dede' Alıntı: leventin açtığı konudaki mod olmuyormu sana? Genişletmek için tıkla ... yok dostum çalışmıyor muş
asigsasi Üye sLeepLe' Alıntı: Maximod uygulamasında modlar bölümünde yok mu isa? Genişletmek için tıkla ... bende yok zaten hala eski maximod kullanıyorum fp2 için yok herhalde
sLeepLe' Alıntı: Maximod uygulamasında modlar bölümünde yok mu isa? Genişletmek için tıkla ... bende yok zaten hala eski maximod kullanıyorum fp2 için yok herhalde
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: bende yok zaten hala eski maximod kullanıyorum fp2 için yok herhalde Genişletmek için tıkla ... fp2 için vardı yanlış hatırlamıyorsam leventin konulara bir bak
asigsasi' Alıntı: bende yok zaten hala eski maximod kullanıyorum fp2 için yok herhalde Genişletmek için tıkla ... fp2 için vardı yanlış hatırlamıyorsam leventin konulara bir bak