Anil-D Üye bende sizinkilerle oynucam desem yalan olur siz ne yapsanız yeridir - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... abı bikerede siz yan ekleyın hos duruyo
bende sizinkilerle oynucam desem yalan olur siz ne yapsanız yeridir - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... abı bikerede siz yan ekleyın hos duruyo
sLeepLe Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende sizinkilerle oynucam desem yalan olur siz ne yapsanız yeridir - - - Eklendi - - - abı bikerede siz yan ekleyın hos duruyo Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuşlar yazı tipinin adı ne? bide 8 sayfa sembole ve güç tuşundaki simge desteği var mı?
anil41kocaeli' Alıntı: bende sizinkilerle oynucam desem yalan olur siz ne yapsanız yeridir - - - Eklendi - - - abı bikerede siz yan ekleyın hos duruyo Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuşlar yazı tipinin adı ne? bide 8 sayfa sembole ve güç tuşundaki simge desteği var mı?
yaren_dede Üye sLeepLe' Alıntı: Güzel olmuşlar yazı tipinin adı ne? bide 8 sayfa sembole ve güç tuşundaki simge desteği var mı? Genişletmek için tıkla ... dostum klasör toggle setine baktınmı nasıl olmuş?
sLeepLe' Alıntı: Güzel olmuşlar yazı tipinin adı ne? bide 8 sayfa sembole ve güç tuşundaki simge desteği var mı? Genişletmek için tıkla ... dostum klasör toggle setine baktınmı nasıl olmuş?
sLeepLe Üye yaren_dede' Alıntı: dostum klasör toggle setine baktınmı nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... baktım dostum güzel olmuş karadelik gibi olanı sevdim ama kenarlarını parlak mı yaptın biraz orası normal klasör modundaki gibi olsa daha iyi olurdu
yaren_dede' Alıntı: dostum klasör toggle setine baktınmı nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla ... baktım dostum güzel olmuş karadelik gibi olanı sevdim ama kenarlarını parlak mı yaptın biraz orası normal klasör modundaki gibi olsa daha iyi olurdu
yaren_dede Üye sLeepLe' Alıntı: baktım dostum güzel olmuş karadelik gibi olanı sevdim ama kenarlarını parlak mı yaptın biraz orası normal klasör modundaki gibi olsa daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... orjinali oyle tam siyah yaptım ama telefonda yine kenarı parlak çıkıyor ama yarın yine bakacağım ona tam siyah olur heralde
sLeepLe' Alıntı: baktım dostum güzel olmuş karadelik gibi olanı sevdim ama kenarlarını parlak mı yaptın biraz orası normal klasör modundaki gibi olsa daha iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... orjinali oyle tam siyah yaptım ama telefonda yine kenarı parlak çıkıyor ama yarın yine bakacağım ona tam siyah olur heralde
Anil-D Üye abi yazı tipi antykıva poltaskiego italıc onu bilemicem sembolleri yukledgmde 5 kere kullandım hic font degistirmeden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız boyleydi degistirdim gene aynı denemen gerekiyo yani - - - Eklendi - - - 5 ten sonrası yalnız boyle
abi yazı tipi antykıva poltaskiego italıc onu bilemicem sembolleri yukledgmde 5 kere kullandım hic font degistirmeden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız boyleydi degistirdim gene aynı denemen gerekiyo yani - - - Eklendi - - - 5 ten sonrası yalnız boyle
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: biraz çakma oldu Genişletmek için tıkla ... avkon değişmiş ve toggle idare eder
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: avkon değişmiş ve toggle idare eder Genişletmek için tıkla ... yok ya 5 para etmez, toggle başka birşey yapmıştım ama telde böyle çıktı
asigsasi' Alıntı: avkon değişmiş ve toggle idare eder Genişletmek için tıkla ... yok ya 5 para etmez, toggle başka birşey yapmıştım ama telde böyle çıktı
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: yok ya 5 para etmez, toggle başka birşey yapmıştım ama telde böyle çıktı Genişletmek için tıkla ... avkon güzel dostum .
yaren_dede' Alıntı: yok ya 5 para etmez, toggle başka birşey yapmıştım ama telde böyle çıktı Genişletmek için tıkla ... avkon güzel dostum .
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: avkon güzel dostum . Genişletmek için tıkla ... najanın avkonun çakması - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: toggle bolancuklara benziyo Genişletmek için tıkla ... istediğim gibi olmadı bazı parçaları görünmedi olsaydı iyi olacaktı
asigsasi' Alıntı: avkon güzel dostum . Genişletmek için tıkla ... najanın avkonun çakması - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: toggle bolancuklara benziyo Genişletmek için tıkla ... istediğim gibi olmadı bazı parçaları görünmedi olsaydı iyi olacaktı
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: najanın avkonun çakması - - - Eklendi - - - istediğim gibi olmadı bazı parçaları görünmedi olsaydı iyi olacaktı Genişletmek için tıkla ... sen yaparsın dostum
yaren_dede' Alıntı: najanın avkonun çakması - - - Eklendi - - - istediğim gibi olmadı bazı parçaları görünmedi olsaydı iyi olacaktı Genişletmek için tıkla ... sen yaparsın dostum
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: sen yaparsın dostum Genişletmek için tıkla ... avkon nasıl oldu - - - Eklendi - - - manolyam63' Alıntı: tskler..... - - - Eklendi - - - tsk..... Genişletmek için tıkla ...
asigsasi' Alıntı: sen yaparsın dostum Genişletmek için tıkla ... avkon nasıl oldu - - - Eklendi - - - manolyam63' Alıntı: tskler..... - - - Eklendi - - - tsk..... Genişletmek için tıkla ...
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: avkon nasıl oldu - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş dostum
yaren_dede' Alıntı: avkon nasıl oldu - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... güzel olmuş dostum
yaren_dede Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda çift çizgili Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buda çift çizgili Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız