Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Ev Ekranı - İstek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Belle Ev Ekranı - İstek
Arkadaşlar bir uygulama yardımıyla yada farkı bir yolla 6 tane olan ev ekranını arttırmak mümkün mü ? Cfw yüklemek istemiyorum ama telefonumda böyle bir sorunum var.şimdiden teşekkür ederim.
eqslyp
Üye
6 tane yetmiyomu yahu
yaren_dede
Üye
6 tane yetmedi dahada artırmak istiyorsun ama ekran sayısını artırınca bir uygulamaya ulaşmak için belki 10 tane ekran geçicen işkence gibi menüden ulaşmak daha pratik
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Sorun değil ulaşmak.bir şekilde arttırmam lazım
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlay ?
mert41994
Üye
Belle, 6ya kadar desteklediğini açıkladı. Söylediğiniz gibi program ile artabilir ama bu arabellek tarafından çalışması gerekeceğinden büyük performans kaybı yaşanacağı görüşündeyim
birde bu var 6 tane daha ekliyebiliyorsun yanlız telden giriyorum link veremiyecegım :
[miduPK] Dual homescreens
widget v1.00(0) Nokia Belle Signed.sis
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Kardeş zaten 6 tane mevcut şuanda.ben buna ek olarak oluşturmak istiyorum.mod şeklinde degilde .sis halinde bulamam mı ?
link veremiyecegım :6+6
[miduPK] Dual homescreens
widget v1.00(0) Nokia Belle Signed.sis
tarayıcıya kopyala yapıştır arat dostum ben daha önce kullandım ama pek hoşuna gitmedi belki işini görür
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Ne desem az ya.gerçekten harika bu.çok tesekkür ederim.peki bu uygulamada tüm veri erişime izin ver demek zorunda mıyız ?
Febris
Üye
C6-01 Belle için bütün CFWleri denemiş biri olarak söylüyorum ki... bana en iyi orjinal yazılım geldi bana... cok ekran sıkıyor bi zaman sonra.. Bir uygulamaya ulaşmak için 10 sayfa gitmek yerine bir tuşla menüye girmek daha mantıklı değilmi ?
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Dostum bende senin gibi düşünüyorum ama sırf widget için istemiyorum.gerçekten çok ihtiyacım var buna.
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
? Yardımm
trontr
Üye
1 tane ekran kullanıyorum
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Hay Maşallah dosum
candost38tr
Üye
arkadasım senın ne sıkıntın var anlayamadım bız elımızden geldıgınce ıkıye uce dusurmeye calısıyoruz sen arttırmaya..o ekledıgın sayfalarada kısayol yada wıdget koyacaksın sonra bır baslık daha acacaksın sajz sorunu dıye..
fayzteck
Üye
Konu Sahibi
Daha fazla ev ekranı ekleyebilmek istiyorum.
CanKartaL
Emekli Yönetici
CFW kullanacaksın arkadaşım en kolay çözümü ama kullanmak istemiyorsan "belki" Kurtuluş abinin mod arşinde işine yarayacak bir mod vardır orayı bir inceleyebilirsin