belle ekran koruyucu

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
Güzel paylaşım ama çok fazla şarj yer.:dry:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

toxemia

Üye
Harika kardeşş...yokmu daha farkli şeyler...bu güzelmiş.....

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Amoled tarzı ekranlarda ekran koruyucu boşuna şarj harcanmasına sebep oluyor, bu yüzden pek ilgimi çekmedi. Yine de paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Amoled tarzı ekranlarda ekran koruyucu boşuna şarj harcanmasına sebep oluyor, bu yüzden pek ilgimi çekmedi. Yine de paylaşım için teşekkürler.

şarj yiyen o kadar programın içinde bu sinek ısırığı gibi klır heralde

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
şarj yiyen o kadar programın içinde bu sinek ısırığı gibi klır heralde

Belki dediğin gibi ama günde %10 da harcasa şahsen benim için zarar :) Sadece deneme amaçlı kurup kaldırıyorum. Geçen gün bir tuş kilidi kurdum 3-4 saatte %8-10 civarı şarj harcadı, direk "şuuuttt" :)))

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

Belki dediğin gibi ama günde %10 da harcasa şahsen benim için zarar :) Sadece deneme amaçlı kurup kaldırıyorum. Geçen gün bir tuş kilidi kurdum 3-4 saatte %8-10 civarı şarj harcadı, direk "şuuuttt" :)))

dostum ne kurdunda o kadar şarj yedi bilmiyorum ama zaten bu programın ekranda kalacağı süre belli şarjı etkilemez o kadar ve görsel olarak hoş duruyor

hamza271970

hamza271970

Üye
arkakadaşlar benim de tecrübem de arka planda calışan prorogramlar jarzı eyi etkiliyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

dostum ne kurdunda o kadar şarj yedi bilmiyorum ama zaten bu programın ekranda kalacağı süre belli şarjı etkilemez o kadar ve görsel olarak hoş duruyor

ekranda olduğu süreden ziyade arka planda beklerken de fazla enerji kullanıyor bu tip programlar, çünkü her an çalışabilirmiş gibi öncelikli olarak bekliyorlar ;)

ömür1978

ömür1978

Üye
paylaşım güzel lotus çiçeği yerine birde başka gif resimlerini entegre edebilsek çok daha güzel olurdu daha doğrusu daha kişisel olurdu diye düşünüyorum... !

Üst Alt