Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki dediğin gibi ama günde %10 da harcasa şahsen benim için zarar Sadece deneme amaçlı kurup kaldırıyorum. Geçen gün bir tuş kilidi kurdum 3-4 saatte %8-10 civarı şarj harcadı, direk "şuuuttt" ))
Belki dediğin gibi ama günde %10 da harcasa şahsen benim için zarar Sadece deneme amaçlı kurup kaldırıyorum. Geçen gün bir tuş kilidi kurdum 3-4 saatte %8-10 civarı şarj harcadı, direk "şuuuttt" ))
dostum ne kurdunda o kadar şarj yedi bilmiyorum ama zaten bu programın ekranda kalacağı süre belli şarjı etkilemez o kadar ve görsel olarak hoş duruyor
hamza271970
Üye
arkakadaşlar benim de tecrübem de arka planda calışan prorogramlar jarzı eyi etkiliyor
dostum ne kurdunda o kadar şarj yedi bilmiyorum ama zaten bu programın ekranda kalacağı süre belli şarjı etkilemez o kadar ve görsel olarak hoş duruyor
ekranda olduğu süreden ziyade arka planda beklerken de fazla enerji kullanıyor bu tip programlar, çünkü her an çalışabilirmiş gibi öncelikli olarak bekliyorlar
ömür1978
Üye
paylaşım güzel lotus çiçeği yerine birde başka gif resimlerini entegre edebilsek çok daha güzel olurdu daha doğrusu daha kişisel olurdu diye düşünüyorum... !