Belle Digital Clock (LG) by dima-zh1 (mif olarak)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Belle Digital Clock (LG) by dima-zh1 (mif olarak)
arkadaşların isteği üzerine linkteki konudaki saatleri sadece mif olarak paylaştım olmazsa istediğiniz başka mif ler varsa bana linki verin ben miflerini bu konu altında paylaşayım artık sis kullanılmaz oldu hep mif ler kullanılıyor. Hepsini aynı isimleriyle klasör klasör ayırdım. kullanmak istediğiniz mif i c/resource/apps içine kopyalayın değiştirilsinmi sorusuna ewet deyin bazen hemen değişmiyor saat restart yapmanız gerekebilir. Eğer avkon2 modu kullanıyorsanız o zaman e/resource/apps içine atmanız gerekiyor.

http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...-lg-by-dima-zh1-tum-saatler-super-624759.html

Ekli dosyalar

Tepkiler: hidayet02 ve jatvalca
teşekkürler

Tepkiler: najanaja

jatvalca

Üye
emeğe saygı birader

güzel çalışma böyle daha güzel oldu sil yeniden yükle derdide kalmadı ama nasıl kullanılacağını bilmeyen arkadaşlar için konuya diğer konunun linkinide ekleyebilirsin tabi sadece öneri dikkate almayabilirsin

dede senin gözler baya bi bozulmuş sayfanın başına gidip bi daha bak istersen rica ederim...

- - - Eklendi - - -

yok benim gözler iyi durumda dostum rahat ol.
ben mif kulanımı için söylemiştim o dediğimi , yalnız sen anlamamışsın
mifleri de sisleri kulandığımız gibi kulanamıyoruz sitedede herkes bilgi sahibi değil bu konuda

dede senin gözler baya bi bozulmuş sayfanın başına gidip bi daha bak istersen rica ederim...

Hocam Ellerine Sağlık, Ama Yaren_dede Haklı. Mesela Ben O Dosyaları Nereye Atacağımı veya Kuracağımı Bilmiyorum...

Yinede Teşekkürler

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

iyi de diğer konun linki demişsin bundan da mifi ni paylaştığım saatlerin orjinal konusu geldi başka hangi konu war ki yine hata sende kabul et mif lerin nasıl kullanılacağını tarif et desen daha anlaşılır olurdu yine bilmiyorum senin sözünden başkaları ne anlıyor ama ben biraz kıtım yaa kardeş bana bişey söylerken iyicene açacan ayrıntılı söyleyecen ben öle anlıyom açıklamayı düzenledim.

- - - Eklendi - - -

Hocam Ellerine Sağlık, Ama Yaren_dede Haklı. Mesela Ben O Dosyaları Nereye Atacağımı veya Kuracağımı Bilmiyorum...

Yinede Teşekkürler

rica ederim kardeş açıklamayı düzenledim tekrar bakabilirsin

Tepkiler: hidayet02

neyse dostum galiba bu konuda bir anlaşmazlık oldu aramızda
sen direk gözlere dalınca
bende biraz uyuz oldum açıkçası...
konun zaten güzel paylaşımlarında sadece fikrimi belirttim tabikide istediğin gibi düzenleyebilirsin konunu

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

hadi bişi demiyim artık pm den aldın ağzının payını o yeter sana bida olmasın böle uyuz muyuz sewmem ben öle şeyleri yoksa ilacını gönderirim şaka maka bilgilendirme için saol kardeş dalgınlığıma gelmiş belirtmeyi unutmuşum diyelim konu kapansın uyarmı

- - - Eklendi - - -

walla biraz devrik bi cümle gibi olmuş ama rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...