najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler
rica ederim kardeşemeğe saygı birader
güzel çalışmaböyle daha güzel oldu sil yeniden yükle derdide kalmadı ama nasıl kullanılacağını bilmeyen arkadaşlar için konuya diğer konunun linkinide ekleyebilirsin tabi sadece öneri dikkate almayabilirsin
dede senin gözler baya bi bozulmuş sayfanın başına gidip bi daha bak istersenrica ederim...
- - - Eklendi - - -
dede senin gözler baya bi bozulmuş sayfanın başına gidip bi daha bak istersenrica ederim...
yok benim gözler iyi durumda dostum rahat ol.
ben mif kulanımı için söylemiştim o dediğimi, yalnız sen anlamamışsın
mifleri de sisleri kulandığımız gibi kulanamıyoruz sitedede herkes bilgi sahibi değil bu konuda
Hocam Ellerine Sağlık, Ama Yaren_dede Haklı. Mesela Ben O Dosyaları Nereye Atacağımı veya Kuracağımı Bilmiyorum...
Yinede Teşekkürler
iyi de diğer konun linki demişsin bundan da mifi ni paylaştığım saatlerin orjinal konusu geldi başka hangi konu war ki yine hata sende kabul etmif lerin nasıl kullanılacağını tarif et desen daha anlaşılır olurdu yine bilmiyorum senin sözünden başkaları ne anlıyor ama ben biraz kıtım yaa kardeş bana bişey söylerken iyicene açacan ayrıntılı söyleyecen ben öle anlıyom açıklamayı düzenledim.
- - - Eklendi - - -
rica ederim kardeş açıklamayı düzenledim tekrar bakabilirsin
neyse dostum galiba bu konuda bir anlaşmazlık oldu aramızda
sen direk gözlere dalınca
bende biraz uyuz oldum açıkçası...
konun zaten güzel paylaşımlarında sadece fikrimi belirttim tabikide istediğin gibi düzenleyebilirsin konunu
walla biraz devrik bi cümle gibi olmuş ama rica ederimçok paylaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?