Belle de destek yazılım hatası! Geri yükleme sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Belle de destek yazılım hatası! Geri yükleme sorunu...
Arkadaşlar dün akşam telefonu belledim ve destek yazılım hatası alıyorum. Arama gereci diye bir şey var ve bu gereç yüklenmiyor. Saat veya tarih yanlış olabilir diyor, ama doğru.

İkinci bir olay, telefonumdaki bütün uygulamalar kayboldu. Ben 2 gün önce suit aracılığıyla cihazı yedeklemiştim. Az önce o yedegi tekrar yükledim fakat programlarım oyunlarım vs. gelmedi.

Bu durumda ne yapılabilir?

_ardaa

_ardaa

Üye
Bilgilerini yedekle format at, diğer türlü çok uğraşırsın

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Hard format mı soft format mı atmalıyım?

Febris

Febris

Üye
Herşeyini yedekle bi kere depo hafızanı biçimlendir.. sonra hard format at OViden tekrar yükle de. olmazsa flash at

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Destek yazılım güncelleme sorununu çözdüm, saat doğruymuş ama telefonun tarihinde yılı 2011 yapmışım :)))) Tarih düzelince güncellemeyi hemen yaptı.

serinaga

serinaga

Üye
Oooo Sorun çözümlenmiş bile :alkis, neyse aklımızda bulunsun. Demek ki tarih yanlış olunca sorun oluyor ...

marky238

Üye
arkadaşlar çoğu oyun daha belle ye göre ayarlanmadı... o yüzden yedekleri yüklesenizde gözükmüyor.. çünkü telefona atıp install yaparsanız hata veriyor hatırladığım kadarıyla... gene de bi danışın derim...

ŞimşekSantrafor

Üye
arkadaşlar bluetooth u widget ve kısayol olarak ekrana ekleyemiyorum widget ve kısayol listesinde yok.bir diğer sorunda mesaj gelince uygulama çubuğu ekranın en altında değilde ekranın ortasında çıkıyor.sizde de aynı durum söz konusu mu? teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesaj bıldırımı aynı herkeste ve bluetuut vidgetı yok malesef üst bardan açabılirsın

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bluetooth u widget ve kısayol olarak ekrana ekleyemiyorum widget ve kısayol listesinde yok.bir diğer sorunda mesaj gelince uygulama çubuğu ekranın en altında değilde ekranın ortasında çıkıyor.sizde de aynı durum söz konusu mu? teşekkürler

Androidteki gibi üstten çekerek açtığımız menüde wifi, bluetooth vs hepsi var. Kısayol olarak ana ekrana eklemek bence gereksiz. Ana ekrana eklediğimiz kısayoların ve widgetlerin üzerine bir süre basılı tutunca istediğimiz yere sürükleyebiliyoruz. Belki faydası olur.

_leo

Üye
merhabalar ben nokia suite i pc me yükledim ama sürekli sorun var onar yazısı çıkıyor.belle yi telefonuma yüklemek istiyorum ama olmuo bu yüzden.telim de nokia c7.yardım ederseniz sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kaldirıp tekrar yükle süiti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...