Belle Boş Ram

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Hayır eksilme olmaz rahatça hekleyebilirsin

----------Eklendi @ 21:58:19 ---------- Yazıldı @ 21:56:06 ----------

qtyi kaldırsan sorun olmaz. Zaten nedense n8lerde ram 140felan zarzor görüyor galiba öyle duymadım kimseden 140 hep120lerde geziyor

Denedim qt kapatılmıyo :)

mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
killme yi kurdum bir sürü şey var ya A da :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

neyle denedinki? ramblowsa run as system falan yazanı no yap run foreign mi backgroundmu ne varya onuda no yap sorun yok :D

qt ne işe yarıyoki menüde değilmiş ben yanlış görmüşüm :)

Uqur5445

Üye
benım 300 512 ram var nıye 300

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Uqur5445

Üye
yetmez:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
qt ne işe yarıyoki menüde değilmiş ben yanlış görmüşüm :)

qtappbooster adından da anlaşılacağı üzere qt tabanlı çalışan programların performans iyileştirmesi yapan bir uygulama..kapatmamanızı tavsiye ederim çünkü qt tabanlı programlar ram yetersizliğinde bu uygulamaya başvuruyor.siz kapatırsanız da telefon sapıtabiliyor.donması vs gibi..yaşadım denedim oradan biliyorum :D

cardanadam

cardanadam

Üye
opera açık şu anda 113,30

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bnde kaptınca sıkıntı oluyor ve telefon açılıştı 170 den baslıyor 130 duruyor 40 tane progrqm açtım banamısın demedi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
peki kaç mb var hocam? bende 128di kaldırdım ama programı gerek yok bence :D

122 falan oluyo üstünü göremiyorum :)

----------Eklendi @ 08:29:45 ---------- Yazıldı @ 08:26:57 ----------

qtappbooster adından da anlaşılacağı üzere qt tabanlı çalışan programların performans iyileştirmesi yapan bir uygulama..kapatmamanızı tavsiye ederim çünkü qt tabanlı programlar ram yetersizliğinde bu uygulamaya başvuruyor.siz kapatırsanız da telefon sapıtabiliyor.donması vs gibi..yaşadım denedim oradan biliyorum :D

ya 122'de yetiyo zorlamanın bi anlamı yok :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
125mb boş ram var ve soft format atıp aynı programları tekrar kursam eminim 130 135leri bulur ahrıca spb shell arzyüzde kullanıyorum teli 5tane ana ekran ve her ekran hava durumu batarya mail gibi widgetlerle dolu aynı şartlarda annada 80 85mb larda geziyordu nokia bu ram i boşu boşşuna boş bırakmaz yakında doldurur

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
129.59 oldu herşey kapalıyken :)

Febris

Febris

Üye
130 140 ta telefon kasmadan çalısır

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
133 mb boş

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
ßen bakmadım.

aleranol

aleranol

Üye
qt bende herhangibir sorun yaratmadı hatta dediğini denedim eternal legacy+asphalt 6 yı açtım no qt no kasma:oke: hatta qt kastırıyormuş bende :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt