Belle Boş Ram

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan25

atakan25

Üye
annada 110larda geziyor :D

krocix

Üye
128.73 mb boş var ve maksimum boş bellek 135.71 diyor. bu 140~150 diyenler nasıl oluyor ?

aleranol

aleranol

Üye
128.73 mb boş var ve maksimum boş bellek 135.71 diyor. bu 140~150 diyenler nasıl oluyor ?
sen killme programını yükle daha sonra açık olan uygulamaların isimlerini bana söyle birlikte temizleriz belleğini:oke:

ANIL

ANIL

Admin

sen killme programını yükle daha sonra açık olan uygulamaların isimlerini bana söyle birlikte temizleriz belleğini:oke:

bana yardım edebilir misin? ramblow yükledim 127mb gözüküyor

aleranol

aleranol

Üye
bana yardım edebilir misin? ramblow yükledim 127mb gözüküyor
zaten n8 de daha az gözüküyor ram sebebini bilmiyorum ama önce forumda bulabileceğin (yada başka biryerde) killme programını indir programı açınca üstte a b c felan yazıyor a daki programları bana mesaj at kapatman yardımcı olayım

ANIL

ANIL

Admin

zaten n8 de daha az gözüküyor ram sebebini bilmiyorum ama önce forumda bulabileceğin (yada başka biryerde) killme programını indir programı açınca üstte a b c felan yazıyor a daki programları bana mesaj at kapatman yardımcı olayım
ramblow programında giriş ekranı, qtappbooster,screensaver ve fsmailserver var buradan kapatamıyor muyuz?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

ramblow yetrli kapatmak için kapatamazsanız killme kullanın jbak onun yanında bebek kalır:oke:

Ayrıca ramim 140-150mb arasında boş.İnternete girip ağır widgetleri açıpda müzik dinleyince boş ram 130-140 mb annada max 130 felandı oda zorlayınca :D

O menüymüş ya basınca menüyü açıyo kapatılmıyo denedim olmadı :)

aleranol

aleranol

Üye
ramblow programında giriş ekranı, qtappbooster,screensaver ve fsmailserver var buradan kapatamıyor muyuz?
Hayır kapatamaz çünkü ramblowa ağır gelir onlar sistemin çalışma uygulamaları sen killmeyi aç o zorlar herşeyi.Killme nasıl manyak bi program kullan bak gör telefonda ramblowun görmediği en az 20 işlem var
O menüymüş ya basınca menüyü açıyo kapatılmıyo denedim olmadı :)
Zaten jbak biraz gereksiz birşey boşuna ram yiyo pil yiyo killmeyi kullanmayı bi bilseniz çok rahat edersiniz. Jbak felan boş Ram blowda biryere kadar gidiyor fakat killme de adını bile duymadığınız şeyler var. bi örnek yazim :Dvcommandmanager veya NBM2_Server.exe :ehe kapatmanızı tavsiye etmem
:ehe ayrıca jbakı kapatmak bile işkence ramblowdan kapatılmıyo da virüs gibi kaldır gitsin.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Hayır kapatamaz çünkü ramblowa ağır gelir onlar sistemin çalışma uygulamaları sen killmeyi aç o zorlar herşeyi.Killme nasıl manyak bi program kullan bak gör telefonda ramblowun görmediği en az 20 işlem var

Zaten jbak biraz gereksiz birşey boşuna ram yiyo pil yiyo killmeyi kullanmayı bi bilseniz çok rahat edersiniz. Jbak felan boş Ram blowda biryere kadar gidiyor fakat killme de adını bile duymadığınız şeyler var. bi örnek yazim :Dvcommandmanager veya NBM2_Server.exe :ehe kapatmanızı tavsiye etmem

Sen daha önce kapattın sanırım :) Kötü bir iz bırakmış sende belli :zuhaha:

ANIL

ANIL

Admin

:ehe ayrıca jbakı kapatmak bile işkence ramblowdan kapatılmıyo da virüs gibi kaldır gitsin.

sistemin çalışma uygulamalarıysa neden kapatıyoruz ki zaten

aleranol

aleranol

Üye
sistemin çalışma uygulamalarıysa neden kapatıyoruz ki zaten
Sen anlamamışsın arkadaşın yazdığı screen falan sistem işlemleri başkalarıda var. ben onun sistem işlemi olduğunu belirttim.:oke: Bide killme de gereksizce rami yiyen diğer widget felan vs. yada programlarıda bulabiliriz. İstersen buraya telefonun ekranını screensnapla filan çekip yapıştır bende bakim gereksiz bişi varmı? engelleriz onları

ANIL

ANIL

Admin
ramblowda 4 uygulama gözüküyordu telefonum hackli değil kill me signed yok galiba

aleranol

aleranol

Üye
ramblowda fmail server-widgetui-screensaver ve fsmailservermi var?

ANIL

ANIL

Admin
giriş ekranı, qtappbooster,screensaver ve fsmailserver var

mehsell

mehsell

Üye
    Konu Sahibi
killme nin signedini bulamazsınız dostlarım çünkü program system e erişmeye çalışır

----------Eklendi @ 21:14:24 ---------- Yazıldı @ 21:13:13 ----------

ya telefonu bi daha hacklasam ramda eksilme olur mu ?

aleranol

aleranol

Üye
killme nin signedini bulamazsınız dostlarım çünkü program system e erişmeye çalışır

----------Eklendi @ 21:14:24 ---------- Yazıldı @ 21:13:13 ----------

ya telefonu bi daha hacklasam ramda eksilme olur mu ?
Hayır eksilme olmaz rahatça hekleyebilirsin

----------Eklendi @ 21:58:19 ---------- Yazıldı @ 21:56:06 ----------

giriş ekranı, qtappbooster,screensaver ve fsmailserver var
qtyi kaldırsan sorun olmaz. Zaten nedense n8lerde ram 140felan zarzor görüyor galiba öyle duymadım kimseden 140 hep120lerde geziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt