Belle Bildirimler Widgeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
Belle Bildirimler Widgeti
arkadaşlar duyduğum kadarıyla belle de yada anna da bildirimler widgeti varmış bende nokia 701 var ama bildirimler widgeti yok.. sanırım annada vardı nokia belle de kaldırdı bunu.. sitede bildirim widget uygulaması var mı? veya yapabilecek birisi var mı?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
var ama fp1 uyumlu değil sanırım başlıkta belle yazıyordu, bence yapma yada uğraşma yaparken telefon kafayı yiyor

tempestshine

tempestshine

Üye
maxicepte konu var ama fp1'e uyumlu değil.

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
çok gereksiz zaten. Ben yaptım öyle duruyo, kullanmıyorum:D

sbilen

sbilen

Üye
olsa süper olurdu. belle fp1 in başı kelmi::)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Anna da vardı. Bellede yukarıdan inen bildirim perdesine entegre edildiğinden kaldırdılar sanırım ama alışkanlıktan Anna versiyonunu da Belle ye uygulayan arkadaşlar oldu. Eskiden elim ayağımdı nerdeyse o widget (fazla abarttım sanırım :) ) ama şuan Belle kullanıyorum ve bu widgete hiç ihtiyaç duymuyorum açıkcası. Bence hiç takılma çok da gerek yok artık, eskiden ihtiyaç oluyordu o widgete.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Anna da vardı. Bellede yukarıdan inen bildirim perdesine entegre edildiğinden kaldırdılar sanırım ama alışkanlıktan Anna versiyonunu da Belle ye uygulayan arkadaşlar oldu. Eskiden elim ayağımdı nerdeyse o widget (fazla abarttım sanırım :) ) ama şuan Belle kullanıyorum ve bu widgete hiç ihtiyaç duymuyorum açıkcası. Bence hiç takılma çok da gerek yok artık, eskiden ihtiyaç oluyordu o widgete.

aynen öyle ama bir de o perde de bildirimler widgetindeki gibi yazsa kimden geldiği daha iyi olur bir de whatsapp mesajlarıda orda çıksa tadından yenmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt