Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Ajanda Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selbar33
Üye
Konu Sahibi
Belle Ajanda Sorunu
Belle yükledim, Ajandaya yapılacak kaydediyorum, ama kontrol ettiğimde kayıt görünmüyor. defalarca denedim ama nafile. Çözümü varmıdır acaba ?
_ardaa
Üye
Bir yerde eksik bir şey yapıyor olmalısın çünkü ajanda ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum.
memo326
Üye
nokia suite'de ajanda güncellemesini indirmeyi denedin mi?
[ENGİN]
Üye
ok.simgesine tıklamıyor olabılırmısın?
SilentOne
Üye
yada ajanda güncelleştirmesi yaptın mı
yaren_dede
Üye
çözüm değil ama başka bir öneri yapıcam _face sms_ programını kullan ve istediğin notu mesaj olarak oluştur ve istediğin saatte mesaj olarak seni bilgilendirsin sadece bir öneri çözüm değil yanlış anlaşılma olmasın
selbar33
Üye
Konu Sahibi
güncelleme de yaptım, ok ede tıklıyorum ama anlamadım olmuyor.
Teşekkür ederim yine de arkadaşlar
[ENGİN]
Üye
gün görünümündemi
selbar33
Üye
Konu Sahibi
Hem gün görünümünde hem ay görünümünde, hepsini denedim, kaydedildi diyor ama sonradan baktığımda kaydedilmemiş
kardeş anlatayım: ajandaya gir seçeneklere tıkla ve daha sonra ajandalar menüsüne tıkla. Orada kişisel yazar... Kişisel menüsüne tıkla ve gösterilir olarak ayarla. (seninkisi gizle olarak ayarlıdır.) ozaman kayıtların görünecek oki ?
kardeş anlatayım: ajandaya gir seçeneklere tıkla ve daha sonra ajandalar menüsüne tıkla. Orada kişisel yazar... Kişisel menüsüne tıkla ve gösterilir olarak ayarla. (seninkisi gizle olarak ayarlıdır.) ozaman kayıtların görünecek oki ?