Belle Ajanda Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
Belle Ajanda Sorunu
Belle yükledim, Ajandaya yapılacak kaydediyorum, ama kontrol ettiğimde kayıt görünmüyor. defalarca denedim ama nafile. Çözümü varmıdır acaba ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Bir yerde eksik bir şey yapıyor olmalısın çünkü ajanda ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum.

memo326

Üye
nokia suite'de ajanda güncellemesini indirmeyi denedin mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ok.simgesine tıklamıyor olabılırmısın?

SilentOne

SilentOne

Üye
yada ajanda güncelleştirmesi yaptın mı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
çözüm değil ama başka bir öneri yapıcam _face sms_ programını kullan ve istediğin notu mesaj olarak oluştur ve istediğin saatte mesaj olarak seni bilgilendirsin sadece bir öneri çözüm değil yanlış anlaşılma olmasın

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme de yaptım, ok ede tıklıyorum ama anlamadım olmuyor.
Teşekkür ederim yine de arkadaşlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gün görünümündemi

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
Hem gün görünümünde hem ay görünümünde, hepsini denedim, kaydedildi diyor ama sonradan baktığımda kaydedilmemiş

tolga008

Üye
Hem gün görünümünde hem ay görünümünde, hepsini denedim, kaydedildi diyor ama sonradan baktığımda kaydedilmemiş

kardeş anlatayım: ajandaya gir seçeneklere tıkla ve daha sonra ajandalar menüsüne tıkla. Orada kişisel yazar... Kişisel menüsüne tıkla ve gösterilir olarak ayarla. (seninkisi gizle olarak ayarlıdır.) ozaman kayıtların görünecek oki ?

selbar33

Üye
    Konu Sahibi
evet oldu teşekkür ederim
kardeş anlatayım: ajandaya gir seçeneklere tıkla ve daha sonra ajandalar menüsüne tıkla. Orada kişisel yazar... Kişisel menüsüne tıkla ve gösterilir olarak ayarla. (seninkisi gizle olarak ayarlıdır.) ozaman kayıtların görünecek oki ?

andreoni

Üye
Bende ajanda hiç açılmıyor nasıl çözebilirim? Farklı bir ajanda programı kurdum onda da içi boş çıkıyor. Sanırım ajanda yüklü değil. Ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt