Belle acilis hatasi: Phone starup failed. contact the retailer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Belle acilis hatasi: Phone starup failed. contact the retailer
arkadaslar boyle bi sorunum var. telefonu kapatip tekrar actigimda boyle yazi cikiyor ekrana. hic bi sey yapamiyorum. tekrar kapatip aciyorum. bir iki defadan sonra cikmiyor. bazen 3 kere kapatip acmak zorunda kaliyorum uyari cikmasin diye. sizde de varmi sorun?
E7-00 gray. Nokia belle 111.030.06.07

n000k

n000k

Üye
öyle bir sorunla ben N8 imde hiç karşılaşmadım ama bence sağlam, sağlıklı bir flaş atsanız düzelir gibime geliyor :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
tekrar flash at düzelir yada flash da eksik dosya vardır onda ole yapıyordur

synergy11

synergy11

Üye
bendede olmuştu flash at düzeliyo

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
ama son zamanlarda oldu boyle. Belleye flashladigimdan kac gun sonra basladi. Yokmu baska cozum?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
format at öyle flashla..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
sorunuzu tam anlamadim ama eger dogru anladiysam telefon acilinca ekranda hata mesaji veriyor sonra kayboluyorsa veya hata mesaji ekranda surekli duruyor ve tel donup kaliyorsa sorun

1-private\200159c0\install\view_2001f48b\hsps\00\viewconfiguration.xml bu dosyayi rofs2 veya rofs3 dedir wordpad ile acip ekrana ekli olan(flashtan sonra ekranda gozuken widgetsler) widgetslerin uid kodlarinda hata olabilir..(keske bi resim olsaydi) boyle durumlarda tel acilmaz..dosyayi duzenlemek oldukca zordur bunun en kolay yolu rofs2 veya rofs3 u orjinali ile degistirip flashlamaktir.

2-Yada private\2000d75b (telefon acilisinda baslangic programlarinin bulundugu klasordur) burda bir hata olabilir..yine orjinali ile degistirip flashlamak en kolayi diye dusunuyorum..

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
alinka, tekrar flash attim kardesim. Simdilik bi sorun yok. Bakalim....

mesut1979

Üye
arkadas su son 1-2 gün icinde telefona yeni program kurdun mu, gecenlerde bendede oldu aynisi telefona spb wirelles monitor programini kurdum telefonu kapatip actim ve sendeki cikan yazinin aynisi bendede cikti 2-3 sfer restart yaptim telefonu fayda etmedi telefonu yeniden actigimda yazi gelmeden zar zor programi sildim sonra birdahada gelmedi o yazi.

serinaga

serinaga

Üye
Hadi yaw ? Wallaha yüklemeyi düşünüyordum haaa, yüklemiyim o zaman spb wireless'i ...

mesut1979

Üye
Hadi yaw ? Wallaha yüklemeyi düşünüyordum haaa, yüklemiyim o zaman spb wireless'i ...

aman sakin yükleme ben silene kadar ecel terleri döktüm, o yazi geldikten sonra birseyde yapamiyorsun sadece telefonu kapata biliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt