bellde uygulama indirme hatası!!!!!yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
bellde uygulama indirme hatası!!!!!yardım
telefona oyun atınca canavar gibi çalışıyor ama uygulama indir deyince yüklemeyi tamamlayınca indirme hatası diyor.?nasıl çözebilirim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
mobil veri açık olmalı kurulum sırasında yada wifi ile indirmeyi dene dostum internetten veri aldığı için sorun yaşıyorsun büyük olasılıkla ve yine sorun devam ediyorsa yani cihaz hackli ise rompacter yamalarıni kapatıp öyle dene yada hack işlemini kaldırman gerekebilır

- - - Eklendi - - -

mobil veri açık olmalı kurulum sırasında yada wifi ile indirmeyi dene dostum internetten veri aldığı için sorun yaşıyorsun büyük olasılıkla ve yine sorun devam ediyorsa yani cihaz hackli ise rompacter yamalarıni kapatıp öyle dene yada hack işlemini kaldırman gerekebilır

- - - Eklendi - - -

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

cihaz hackli değil daha yeni aldım.mesela kendinde natıonel geographıc uygulaması var onu açıncada internet olduğu halde beslemeler yok datayı kontrol edip tekrar deneyin diyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum sen yüklemeye başlamadan hata veren uygulamarda internet bağlantıni aç yada wifi kullan sorun çıkması için bir sebep görünmüyor

diğer uygulamayı hiç kullanmadım yani işe yaramaz bence daha teli ilk aldığımda sildim onu

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen yüklemeye başlamadan hata veren uygulamarda internet bağlantıni aç yada wifi kullan sorun çıkması için bir sebep görünmüyor

diğer uygulamayı hiç kullanmadım yani işe yaramaz bence daha teli ilk aldığımda sildim onu

internet bağlantısını nasıl açıcam şu an nokıa suıtle bilgisayar bağlıyım ve telefonun internet ayarları yapılı interneti özel açmak mı gerekiyo nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum yüklemeyi pc den değil direk telefondan yap ve yüklemeye başlamadan önce ana ekrandan parmağını üstten aşağı doğru çek perde aşağı doğru iner oradan mobil veri aç yada wifi aç sonra yükleme yap

• Beğen
Tepkiler: fzt_m

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
onları zaten yapıyorum.telefondan da denedim yinede olmuyor yinede sağol

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ovi store son sürüm yüklü değilse birde onu yükledikten sonra uygulama yüklemeyi dene dostum aklıma başkada birşey gelmiyor sana kolay gelsin

escape72

escape72

Üye
kardeş senin sorunun qt destekli uygulamalarda oluyor güçlü sinyal çeken bir wifi bul bağlan ve oviden qt bileşeni isteyen uygulama indir bir defalığına eksik olan parçaları yükleyeceksin sıkıntı kalmayacak aynı problemi ben çok yaşadım tek çare buydu ve oldu problem yok şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt