bellciler bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
bellciler bi bakın
arkadaşlar ben belleyi yükledim yüklemeden sonra bana 2mesaj gelmiş görünüyor fakat mesajlar görünmüyor nedeni nedir acaba bilen var mi varsa nasıl giderilecek sorun yardım lütfen

KxTR79

KxTR79

Üye
mesaj gelmiştir sen bardan asıp açmışsındır fakat o mesajlar içerisinde link bulunduğundan üstüne bidaha tıklayıp tam açmadan okumuş sayılmazsın dene bakalım bundanmı olmuş ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar ben belleyi yükledim yüklemeden sonra bana 2mesaj gelmiş görünüyor fakat mesajlar görünmüyor nedeni nedir acaba bilen var mi varsa nasıl giderilecek sorun yardım lütfen

sim mesajlarına bakmanı öneririm

KxTR79

KxTR79

Üye
bende öyle düşündümde iki diyince üstteki fikir daha iyi geldi

KxTR79

KxTR79

Üye
aynen geri dönüş sağlamadı arkadaş :)

asigsasi

asigsasi

Üye
mesaj gelmiştir sen bardan asıp açmışsındır fakat o mesajlar içerisinde link bulunduğundan üstüne bidaha tıklayıp tam açmadan okumuş sayılmazsın dene bakalım bundanmı olmuş ?

gayet doğru

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar hallettim Allah hepinizden razı olsun yardımsever insanlarsınız.

KxTR79

KxTR79

Üye
:rica: (Z) bende merak ettim neymiş sebebi :) sağol isa

KxTR79

KxTR79

Üye
:) tamamdır

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
sim mesajlarında kayıtlı kalmıştı görünmüyordu karıştırdım buldum tşk ederim biraz geç oldu uzun süre geçemedim pcye :(

- - - Eklendi - - -

sim mesajlarında kayıtlı kalmıştı görünmüyordu karıştırdım buldum tşk ederim biraz geç oldu uzun süre geçemedim pcye :(

den1905

den1905

Üye
aynı durumu bende yaşamıştım sim mesajlarını silince düzeliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt