bella açık uygulamaları nasıl kapatalirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahelboy

Üye
    Konu Sahibi
bella açık uygulamaları nasıl kapatalirim
annada açık uygulama tek tuşla kapatıyoduk bellada birtürlü bulamadım.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
menü tuşuna uzun bas açık uygulamalar orada gözükür olsada uzun basip tümünü kapat diyebilirsin

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bella değil kardeşim belle... :D menü tuşuna basılı tut sonra da üstünde çarpı var ya da tekrar basılı tut topluca kapat...

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
extra buttons uygulaması ile telefonuna açık uygulamalar tuşu ekleyip tek tıkla açık uygulamaları görebilir ve kapatabilirsin...
Yada appsinator isimli uygulamayı yükleyip kullanabilirsin

ahelboy

Üye
    Konu Sahibi
extra buttons uygulaması ile telefonuna açık uygulamalar tuşu ekleyip tek tıkla açık uygulamaları görebilir ve kapatabilirsin...
Yada appsinator isimli uygulamayı yükleyip kullanabilirsin

extra buttons proğramını yüklemeyi deneim ama tel hackli değil daha önce çok denedim hacklemeyi olmuyo flaşmı ne atıp yeniden formatlayıp öyle hackle demişlerdi yemedi yapmayı böyle idare ediyoz işte.

ama buttons proğramının sidned olanı varsa link atıver kardeş.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
extra buttons proğramını yüklemeyi deneim ama tel hackli değil daha önce çok denedim hacklemeyi olmuyo flaşmı ne atıp yeniden formatlayıp öyle hackle demişlerdi yemedi yapmayı böyle idare ediyoz işte.

ama buttons proğramının sidned olanı varsa link atıver kardeş.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-buttons-v1-00-0-symbian-3-signed-617069.html

- - - Eklendi - - -

aradığın bir programı imzalı olarak bulmak istiyorsan arama yaparken signed yazman yeterli telefonuna uygun programlar karşına cikacaktir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yada "app stop"uygulamasını yükleyip açık uygulamaları kolayca kapatabilirsin.

moonstar90

moonstar90

Üye
aynı dert bende de vardı app stop yükledim çok rahatım şarj konusunda da faydası oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt