Belki biraz saçma gelecek sizlere ama..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
Belki biraz saçma gelecek sizlere ama..
ya herkes telefondan flash lite ı güncellenmesini istiyor telefondan uygulamaları güncelle diyerek.

benim sorunum şurada:

uygulamaları güncelle diye telefonumda bi seçenek nereye baktıysam yok ki!

yazılım güncelle var uygulama güncelle yok. oda güncelleme bulmuyor zaten. şuanda 5800 v4.0 versiyon yüklü. siz nereye bakıyorsunuz ben nereye bakıyorum?? daha flash lite bile bulamadım telefonda millet versiyonunu yazıyor bende mi yoksa benim telefonda mı bi sorun var?

he bide şu var flash lite 3.1 indirdim internetten onu yükleyeyim diye ama bu tümleşik bi bileşen yüklenemez gibi bişeyler yazdı ekranda.

kısacası uygulama güncelle dediğiniz olay yazılım güncelle ile aynı mı? yoksa başka biyerde de ben mi göremiyorum hala?

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Önceden bende de uygulama güncelle yoktu sonradan telefonumu güncelledim uygulama güncelle butonu geldi sende telefonunu güncelle belki sana da gelir.

Lacrymosa

Üye
Telefondan Uygulamalar'a girin. Orda "Yaz. Güncelle"'i göreceksiniz, oraya girin. Flash Lite'ı göreceksiniz. Oradan güncelleyebilirsiniz. Nokia Messaging gibi uygulamaları yüklemenize gerek yok.

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
adem işte bende orada flash lite göremiyorum yazılımlar güncel diyor. daha 2 gün önce versiyon yükselttim v4.0 yaptım ama uygulama güncelle gibi bişey göremiyorum

Lacrymosa

Üye
adem işte bende orada flash lite göremiyorum yazılımlar güncel diyor. daha 2 gün önce versiyon yükselttim v4.0 yaptım ama uygulama güncelle gibi bişey göremiyorum

Uyg. Güncelle kısmında Flash Lite gözükmüyorsa günceldir demektir. Siz güncel olmadığına dair uyarı mı alıyorsunuz?

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
Uyg. Güncelle kısmında Flash Lite gözükmüyorsa günceldir demektir. Siz güncel olmadığına dair uyarı mı alıyorsunuz?

video izleyemediğime göre güncel olmadığını düşünüyorum. hic bir video izlenmiyor cunku

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca sitelerdeki flashlarda kırık flash simgesi olduğuna göre evet flash sorunum olduğunu düşünmeme yeterli diye düşünüyorum

Lacrymosa

Üye
Nokia'nın kendi tarayıcısı videoları açamıyor. Düşük Flash versiyonuyla açılabilen videoları açabiliyor ancak.

Telefonunuzdan m.skyfire.com adresine girin. Oradan dokunmatik ekran için olan SkyFire'ı indirin ve kurun. SkyFire ile tüm videoları izleyebilir tüm Flash dosyalarını açabilirsiniz.

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
skyfire ile youtube den videoları izliyorum nasıl girebiliyorum bilmiyorum hic bir dns ayarı falanda yapmadım sadece indirdim yükledim ve youtube.com yazdım girdim kurtlar vadisi 77. bölümün tamamını da izledim bikaç klipte izledim sorun hemen hemen yok gibi.

demek sorun flash lite de değil nokia nın kendi browserinde.

peki başka bişey sormak istiyorum o zaman. telefonumda flash lite nerede? ne kadar karıştırdıysam uğraştıysam bulamadım yok! hangi versiyon yüklü bilmiyorum! telefon yolunu söyleyebilir misiniz?

Lacrymosa

Üye
Flash Lite datalarına nasıl ulaşılır bilmiyorum.

S60v5 telefonlar için Youtube programını indirip Youtube videolarını izleyebilirsiniz. (DNS değiştirmek gerekir.)

Skyfire size yetecektir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
skyfire yetiyor ayrıca birşeye gerek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt