Belirsiz Bir Arıza (Bakabilirmisiniz?)

Sponsorlu Bağlantılar

akrep190768

Üye
    Konu Sahibi
Belirsiz Bir Arıza (Bakabilirmisiniz?)
Selamünaleyküm değerli arkadaşlar;

6630 telefonunda sebebini belirleyemediğim bir sorunla karşılaşmış durumdayım:

Sorun kısaca şöyle, telefonda belirli bir arıza şuana kadar hiç olmadı, sıfır yepyeni bir telefon. fakat dün arızaya sebep olabilecek hiçbir neden olmaksızın telefon sim kartı reddediyor, kendi kullandığım kartı reddettiği gibi başka sim-kartları da kabul etmiyor..
Dediğim gibi herhangi bir şey olmadı, düşme, tozlanma veya telefonun su alması gibi. sizce ne olabilir.
Şunu da ekleyeyim; sim diğer cihazlarda çalışıyor. yani sorun benim kullandığım makinede.

sizce sorun ne olabilir bir fikri olan var mı? :(

mservank

mservank

Üye
Aleykümselam
sim kart yuvasında sorun çıkmış olabilir olmadı yeniden yazılım yüklemek zorunda kalabilirsin

eQooo

eQooo

Üye
yazılım yüklemeyi dene...

kaan0

kaan0

Üye
acaba simkart kaydı yapılamadı mı diyo eğer böyle diyosa telefon çalıntıdır ve ya imei numarası klonlanmıştır ama sim kartı görmüyosa bi telefoncuya götür çünkü donanımsaldır

serhta

Üye
flash attır olmuyosa elektrik entegresi değşecek.ben 100ytl ye orjinalini taktırdım 1 yıl önce

akrep190768

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birşey anlamıyorum ki yazdıklarınızdan, donanımsal ne demek ve flash?
ciddi bir sorun yok gibiydi ama anlıyorum ki var, gidip vereyim bakayım telefoncuya

BORDO BERELİLER

Üye
yeni hat aldım ama telefona takınca sim kart kaydı yapılamadı diyo neden

kaan0

kaan0

Üye
hattının açılmasını bekle 1 gün sonra öyle bi hata olmaz yeni alınan hatlar böyledir

schumici

schumici

Üye
yani teknik bi arıza olabilir demek istiyo arkadaşlar bi telefoncuya yetiş bakalım:oke:

Üst Alt