belirli bölümlere kısayol konulması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz™

Aziz™

Üye
belirli bölümlere kısayol konulması
selam arkadaşlar.bölümler arasında gezinirken belirli konulara kısayol konulması sitede daha rahat gezmek için iyi olur diye düşünüyorum.mesela salih baba en çok sis oyunlara takılıyor başka bir arkadaş başka bir konuya takılıyor v.s.
zaten admin arkadaşlar sitede en çok hangi bölümlerin ziyaret edildiğini biliyorlar mesela

şunu altına aşağıdaki gibi kısayol menüsü konulması iyi olur tabi aşağıdaki yabancı bir sitede vardı google türkçeye çevirdi sağolsun. zaten aşağıdaki gibi olmayacak.admin arkadaşlar en çok takip edilen belirli sayıda konuyu aşağıdakine benzer şekilde hazırlayabilirler

tabiki benimki bir tavsiye admin arkadaşlarda göz atarsa iyi olur.çünkü bazı arkadaşlar için yani belirli bölümde dolaşanlar için rahat olur.ama gene adminler bilir:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Baştan başa vardı zaten :)
MaxiChat gelince onlar kalktı sonra uymayınca bir kısmı geri geldi yoksa kısayollar mevcuttu ki hala mevcut birkaç tanesi :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
çok abartmamak şartıyla güzel olabileceğini düşünüyorum fazla olması görüntüyü bozuyo mevcut olan kısayollarda iyi fakat sitemize yeni üye olan bir arkadaşımızın dosyalar kısayolunun s60 programlar temalar vs kısmına gideceğini bilemez diye düşünüyorum kısayolların ismi değişebilir

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öneri için teşekkürler, ama en üstteki kısım forumun işleyişi ve fonksiyonlarıyla ilgili. O kısmı kaldıramayız. Üyeler tarafından sürekli kullanılıyor ayrıca. Kısayol ihtiyacı da pek yok gibi bana göre. Forum yapısı gayet basit, üyelerin zorlandığını düşünmüyorum ki sağ üstteki üye giriş bilgileri ve bildirimlerin altında iki kısayol var, az da olsa olan ihtiyacı giderdiğini düşünüyorum.

Aziz™

Aziz™

Üye
Öneri için teşekkürler, ama en üstteki kısım forumun işleyişi ve fonksiyonlarıyla ilgili. O kısmı kaldıramayız. Üyeler tarafından sürekli kullanılıyor ayrıca. Kısayol ihtiyacı da pek yok gibi bana göre. Forum yapısı gayet basit, üyelerin zorlandığını düşünmüyorum ki sağ üstteki üye giriş bilgileri ve bildirimlerin altında iki kısayol var, az da olsa olan ihtiyacı giderdiğini düşünüyorum.

ben o kısım kaldırılsın demedimki onun altına kısayol menüsü konulsun dedim.tabi sayısı abartılı olmayacak şekilde olursa güzel olabilir kanaatimdeyim ama tabi bu bir tavsiye herşey maxicep için:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Biliyoruz tabii siteyi düşünerek söylediğinizden ama, orda da çok şekilsiz durur yahu. :hmmm

Emir

Emir

Üye
Kardeşim ben bir üye olarak çok memnunum ve şikayeti olanıda hiç duymadım sen haricinde kısa yollara gerek yok bece böyle daha iyi zaten üyeler maxide nerde ne var biliyorlar

Aziz™

Aziz™

Üye
Kardeşim ben bir üye olarak çok memnunum ve şikayeti olanıda hiç duymadım sen haricinde kısa yollara gerek yok bece böyle daha iyi zaten üyeler maxide nerde ne var biliyorlar

konuyu saptırmayın.benimki sadece bir tavsiye tamamı şikayetçi olduğumu nerden çıkardın.atıp tutma:nono:.bilip bilmedende konuşmayın.bende neyin nerde olduğunu gayet iyi biliyorum:angry:ama adı üstünde TAVSİYE !

Ozan

Ozan

Admin
Evet tavsiyenizi dikkate alıyoruz ancak genel bir ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum forum zaten yeterince hızlı, forum index den heryere kolayca girip yönlenebiliyorsunuz ancak şu en üstteki kısayollara en çok girilen birkaç kategoriyi daha zaten ekleyecegiz bir süre sonra

Aziz™

Aziz™

Üye
Evet tavsiyenizi dikkate alıyoruz ancak genel bir ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum forum zaten yeterince hızlı, forum index den heryere kolayca girip yönlenebiliyorsunuz ancak şu en üstteki kısayollara en çok girilen birkaç kategoriyi daha zaten ekleyecegiz bir süre sonra

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim

izmirligenc

izmirligenc

Üye
olsada olur olmasada fazla da karisikliga luzum yok bence aama gene yonetm bilir tabi

Emir

Emir

Üye
konuyu saptırmayın.benimki sadece bir tavsiye tamamı şikayetçi olduğumu nerden çıkardın.atıp tutma:nono:.bilip bilmedende konuşmayın.bende neyin nerde olduğunu gayet iyi biliyorum:angry:ama adı üstünde TAVSİYE !
kardeş saçma sapan düşüncelere kapılıp insanı sinir etme ben sadece senden başka bu konuyu düşünmeyenlerin oldugunu söylemeye çalıştım Çok zoruna gittiyse şikayet et beni..:off:

Aziz™

Aziz™

Üye
kardeş saçma sapan düşüncelere kapılıp insanı sinir etme ben sadece senden başka bu konuyu düşünmeyenlerin oldugunu söylemeye çalıştım Çok zoruna gittiyse şikayet et beni..:off:

kusura bakma emircim yanlış anlamışım:op:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt