Belgelerimdeki dosyalar Kayboldu !.

Sponsorlu Bağlantılar

Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
Belgelerimdeki dosyalar Kayboldu !.
Arkadaşlar yakın bi zamanda herzamanki gibi pc mi açtım. utorrentten dosyalarımın downloadına devam ettim ve geceden kalma dosyalarım vardı telefona atacağım. usb kablomu taktım ve verileri aktardım. (Pc de nod32 3.0.x Lisanslı sürümü vardır) Telefonda virüs olduğunuda sanmıyorum. Çok program yok içinde. 2 tema 2 oyun var ve signed. Sonra ben bütün yedeklerimi belgelerime yapardım. Belgelerime girdim ve içi bomboş ! Sadece Resimlerim ve Müziğim klasörü duruyordu. Şu formatta atılan. Çok şaşırdım. Sistemi geri yükleme yaptım. 1 gün önceye olmadı. 1 hafta önceye olmadı. 1 ay önceye olmadı. 3 ay önceye aldım gene olmadı. Geri getiremedim. Napmam konusunda yardım edicek varmı Çıldırdım deli oldum. Bir ton dosya,resim,evrak,belge gitti. Nası geri getirebilirim önerisi olan varmı acaba ? :(

Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
yok tek oturum var. Yani open düğmesine bastıktan sonra, hoşgeldinizz ve her gün gördüğüm aynı masaüstüydü :D

yardımın için teşekkür ediyorum kardeşim. çaresizim ya. :(

kol@j

kol@j

Üye
bilgisayarında kayıt işlemi yapma...
recuva kullanma kılavuzunu dene...

geçmiş olsun...

keşke daha fazla yardımcı olabilsem...

de aklıma gelen birşey daha var

gizli dosyaları göster yap... senin dosyaları biri gizli dosya yapmış olabilir mi? şaka yapacam derken ...

--------------- Ekleme ---------------

bilgisayarında kayıt işlemi yapma...
recuva kullanma kılavuzunu dene...

geçmiş olsun...

keşke daha fazla yardımcı olabilsem...

de aklıma gelen birşey daha var

gizli dosyaları göster yap... senin dosyaları biri gizli dosya yapmış olabilir mi? şaka yapacam derken ...

Ne0

Ne0

Üye
    Konu Sahibi
işe yaradı bu program ya :) Ama sadece resimleri kurtarabildim . Çok teşekkürler :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Önemli Olan Resimlerdir Zaten ;) Programlar Bulunur Ama Hatıra Geri Gelmez ;)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
bende pcyi ilk aldığımda oldu , önceden hoşgeldiniz ile açiliodu ( Dirk Administrator'dan giriodum pc'ye )

Sonra kendime oturum açtım , yine Hoşgeldiniz yazdı, Ben gene adminle açtı sandım bi baktım hiçbirşey yok :D

Kafayı yiyecektim , sonra farkettimki o yeni açtığım oturumla açmış , sonra güvenlli moddan admine girip dosyalarımı aldım :D.

YANİ YAPABİLECEKLERİNİ SAYAYAIM:

Pc 'n açilirken sürekli F8 e bas , başlatma seçenekleri gelecek oradaa ( muhtemelen en başta ) güvenli mod olacak , orada çıkan tüm oturumlarla tek tek gir ve belgelerime bak

Eğer bu adım olmazsa :

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı bölümüne gir ( Yani C: ye gir ordan documents and settings bölümüne gir orada kullanıcı adını bul ( garantiye almak istiosan hepsine bak ) sonra da o yeirn içinde belgelerim klasörüne bak.

Bunlarda olmuyorsa çok geçmiş olsn

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tövbe Tövbe :D Boşu Boşuna Heyecanlandırdın Bizi :d:

Üst Alt