belgelerim/samsung' a attıklarım KİESTE İndirdiklerimde gözükmüyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacked007

Üye
    Konu Sahibi
belgelerim/samsung' a attıklarım KİESTE İndirdiklerimde gözükmüyor !
Arkadaşlar netten birsürü widget tema oyun indirdim hepsi ücretsiz sonra onları belgelerim samsung download apps.. klasörüne atıyorum sonra kies' i açıyorum ordanda indirdiklerimi açıyorum kopyaladıklarımı yüklemek için ama hiç bir şey gözükmüyor napıcam ben ? nasıl halledeceğim bu sorunu lütfen yardım bekliyorum arkadaşlar

01firtina

01firtina

Üye
Arkadaşlar netten birsürü widget tema oyun indirdim hepsi ücretsiz sonra onları belgelerim samsung download apps.. klasörüne atıyorum sonra kies' i açıyorum ordanda indirdiklerimi açıyorum kopyaladıklarımı yüklemek için ama hiç bir şey gözükmüyor napıcam ben ? nasıl halledeceğim bu sorunu lütfen yardım bekliyorum arkadaşlar
AYNEN NASIL OLACAK BENDE YÜKLEME YAPAMIYORUM BİRİ CEVAP YAZABİLİRMİ YAA:vur

srknckr

srknckr

Üye
Widgetleri kiesten degil direk olarak sd karta veya telefona atıp dosyalarımdan yükle diyip kurabilirsin oyunlarda java uzantılıysa aynı şekilde yapıcaksın kardeşim

agolhon

Üye
ee uygulamaları nasıl yapıcaz biri cevap versin artık ya . battery stat ı kurmam lazım spof için . samsung apps den kalkmış spof dosyasında battery stat ın img ve apps dosyaları var atıyorum belgelerim samsung download apps içine tık yok gözükmüyor

hegomania

hegomania

Üye
Aynı sorunu bende yasıyorum. Kieste görünmüyor.

Ayrıca .app ları telefona attığımızda da kurulmuyor, çünkü telefon dosyayı tanımıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...