Beleşçideki Çakallığa Bak :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eZeL634

eZeL634

Üye
    Konu Sahibi
Beleşçideki Çakallığa Bak :)
Beleşçi bir taraftar futbol maçlarına para ödemeden girebilmenin bir yolunu bulmuş.

Tribünlerde bir efsane olarak yayılan bu arkadaş, giriş kapısına gelip kapıdaki görevli polise telaşlı bir ifadeyle

"Abicim çok acil bi durum oldu. İçeride maçı seyretmeye gelmiş bi abi var, (Bir isim sallıyormuş) hanımı anıden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık. Onu acilen bulup hemen hastaneye yetiştirmem lazım" diyormuş.

Ehliyetini rehin birakarak içeri giriyormuş. Ama içeride maçı seyredecek kadar kalmak dikkat çekeceğinden, hemmen diğer kapıya koşturup, oradan dışarıya çıkıyormuş. Çıkarken kapıdakı polise

"Abicim benim arabayı çekiyolarmış, bi çıkıp bakiim ne oluyomuş. Problem varsa halledip geleyim" diyomuş. Taabii geri gelince tanısın diye de bu polise de kimliğini bırakıyormuş.

Çıkar çıkmaz ilk girdiği kapıya koşturup

"Abicim Allah razı olsun ben arkadaşı buldum diğer kapıdan çıktık. Şimdi benim ehliyeti alabilir miyim?" diyomuş.

Ehliyeti kaptığı gibi çıktığı kapıya yollanıyormuş. "Abicim ben araba işini hallettim çok saol. Kimliği alabilir miyim?" deyip kimliğini de alarak içeriye sağ salim giriyormuş.

outofdark

outofdark

Üye
:d::kop:

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
:nono:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:yuh:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Vay çakal çok iyi yöntem ama..bunu düşünmek gerçekten süper bi zekâ ister :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:ehe :kop:

dready112

dready112

Üye
aklıma çakallık soktunuz şimdi ya :hmmm

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
:hehe:

Joker.

Joker.

Üye
1.Olanı yapamazsınki almazlar

jackalmami

jackalmami

Üye
çok kurgu filmi izlemiş bu arkadaşımız :ehe

mahmutyayla

mahmutyayla

Üye
:hehe:

jackalmami

jackalmami

Üye

kafamdan yazmadım merak etme ama emin ol senden çok film izlemişimdir o konuda haklısın.

ben yazana söyledim neden üzerine alındın ki :hmmm ben senden daha fazla film izledim tartışmasına da girecek değilim :hih:

- - - Eklendi - - -

daha doğrusu çakal diye adlandırılan kişiye söyledim!...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...