belco2'yi nasıl bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
belco2'yi nasıl bilirsiniz?
belco2 yani aydın abi hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.bilen bilir kendisi c6-01 ve nokia 701 için cfw ler çıkartıyor.onun sayesinde telefonumu biraz daha severek kullanır oldum. ve önemli 2 cümlesi vardır çok sık kullandığı..''yakında güncelleme olacık'' ve ''iyi eylenceler'' :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Forumda cfw dedin mi! İlk akla gelen iki isimden biri.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yaptığı cfwler dışında konularda pek yorumlarını göremezsiniz kendi konularını bile takip eder ama çok gerekmedikçe yorum atmaz ama iyi biridir :)

doctorrr

doctorrr

Üye
çok iyi hatırlıyorum 15/07/2012 telefonun hakkından gelmişti forumda bulacağın en yardımsever ustalardan birisi.yalnız tersi çok pis damarına basmayın ha :D kişilik olarak kendine has üslubu ve bana göre sempatik yazı diliyle dikkat çeker hep (bkz. overclock >> overkloks :ehe) cfw diyince ondan başkasını aramamak gerekir symbian modlama konusundaki engin bilgilerine her zaman güvenmişimdir modlama konusunda resmen bir duayendir (çok mu oldu?) yalnız forumdaki en atarlı modderdır :ehe abi valla sana saygımız sonsuzda bazen öyle çıkışlar yapıyorsunki korkmamak elde değil :D herneyse iyiki varsın abicim yoksa bizim telefonların hali yaman :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
cfw görsellerinde telefon favoriler widgetinde 2 isim dikkatimi çekmişti.gene kendi üslübuyla kaydetmiş herhalde.. 'alatin' ve 'bilent' hiç unutmam :)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
değişik bir üslubu olduğu kesin konuyu görmesin terör estirir burda :destere: :ehe

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
terör estirecek bir durum yok ki kendisini bir abi olarak gördüğüm için konu açtım tamamen iyi niyet :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Metin MF

Metin MF

Üye
yakında güncelleme olacık :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
tempestshine

tempestshine

Üye
Değişik şivesi olan bir abi :D ama cfwlerine laf yok.Daş gibi cfw yapıyor :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cfw yaptığını biliyorum sadece. Çok çok iyi biri olduğu kesin ama o işlerle uğraşmak ve devamlılık kolay değil.

CABBAR

CABBAR

Üye
Aydın Abim cfw deyince saygı duyulacak birisi :) herkesin ortak noktası "tersi pistir" :) ihtiyacım olduğunda bi pm atıyorum hemen cevap veriyor sağolsun :) çok fazla yorumunu görmedim ki kendi konusunda bile çok nadir mesaj yazıyor. Ilk yüklediğim ve ardına bütün güncellemelerinin tek tek hepsini yüklediğim bi abim. Eline sağlık Abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt