Belco Cfw Böyle Bir Problem Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Belco Cfw Böyle Bir Problem Var?
dün belco hocamın cfw yi yükledim fakat bugün bazı problem ortaya çıktı. Yukarıda usb işareti yanıp sönmeye başladı ve usb yi cihazınıza bağlayın gibi hatalar verdi. Soft formattan sonra o sorun gitti ama şimdide usb bağladıgımda desteklenmeyen cihaz lütfen cihazınızın bağlantısını kesin diyor. Bu hata düzeltilebilir mi birde eğer düzelmezse garantiye göndermek için ölü flash ile filan orjinal yazılım yükleme imkanım varmıdır?

ANIL

Admin
Dead flash atabilirsin

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
onu Nasıl atarım kardeşim anlatımı olan bir konu var mı forumda?

bende de microsoft apps 2.0 yüklenmedi..c de yer kaplıyor ama programlarda çıkmıyor..nedendir acaba?

Ben de aynı CFW'yi yükledim ama herhangi bir problem yaşamadım.
Gayet güzel ve kullanışlı.
Önce dead flash at, sonra Belco'nun CFW'sini tekrar flashla sorunun düzelir.
Dead flash anlatımı forumda var.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

Tabii "dead flash" atabilmek için öncelikle orjinal FW (Nokia C6-01 için RM-718) dosyalarını indirmen gerek NaviFirm'den. Forumdaki konuda N8 (RM-596) için anlatılmış.

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim

---------- Eklendi @ 15:19:21 ---------- Yazıldı @ 15:18:53 ----------

Teamwiver yükle beraber yaparız
kardeşim bu aralar ttnet yüzünden internet çok kopuyor o yüzden sıkıntı çıkarır çok sağol

gerek yokta ms app yi hem mesaj gndrme skntısı yasyn hemde c de baya yer kaplıyor bence smar officeyı kur yetr

orjinal yazılımı yükle sonra kontrol et. menüde falan gezerken 2-3 dk da bir aynı hatayı veriyorsa telin garantiye gidecek aynısı bana da oldu antalya'da kvk yapamadı üst seviye servise gönderdiler parça değiştirilmiş.

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim yazılım yükledim tekrardan ama aynısı devam etti fakat usb girişini bir kolonyalı mendille birazda olsa temizledim sorun ortadan kaltı sonra tekrardan belco cfw yükledim. yani sorun yazılımsal değil donanımsalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...