Belçika'da Hamilton Pole'de..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Belçika'da Hamilton Pole'de..
Spa Francorchamps pistinde koşulacak Belçika GP öncesinde yapılan sıralama seansında en hızlı isim Mclaren'den Lewis Hamilton oldu.



Hamilton son turunda atmış olduğu 1.47.338'lik derecesi ile pole pozisyonunu kazandı ve yarınki yarışa ilk sıradan başlayacak.

Ferrari pilotu Felipe Massa, sıralamalarda son seansın ilk hızlı turunda biraz geride kalmasına rağmen 2. turunda turunu oldukça geliştirdi ve 2. sırayı almayı başardı ancak şampiyonluk mücadelesindeki rakibi Hamilton'un biraz arkasında kaldı.

Şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer alan bu iki pilotu Mclaren'den Heikki Kovalainen takip ederken burada yapılan son 3 yarışı kazanan isim olan Kimi Raikkonen 4. sırada kaldı.

Son yarışlarda oldukça düşük performans gösteren BMW Sauber pilotu Nick Heidfeld, tüm sıralama seanslarında oldukça iyi bir grafik çizdi ve sıralamalarda Ferrari ve Mclaren pilotlarının ardından en hızlı isim oldu ve 5. sırayı elde etti.

Toyota ile 4.lük mücadelesi veren Renault'tan Fernando Alonso 6. sırayı elde ederken onu bir diğer Renault motoru kullanan Mark Webber takip etti.

Bu hafta sonu aracında doğru ayarları bulamadığından şikayet eden BMW Sauber pilotu Robert Kubica 8. olurken son seansa kalarak büyük başarı gösteren Toro Rosso pilotları 9 ve 10. sırada yer aldılar.
 


Üst Alt