Bel fıtığı başlangıç

Sponsorlu Bağlantılar

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Bel fıtığı başlangıç
Geçen günlerde kavga ettim biriyle ayırırken millet çocuk beni tutup çekti fln ters hareketle belime ağrı girdi ne biçim fıtık olmusum ne yapmalıyım
Ona dava fln açabilir miyim acsam birşey çıkarmı yada maske takip fln yakalayıp parmaklarıni fln mi keseyim
Tedavi olarak ne yapmalıyım yaş 19 acill
Ağrısı sırtıma vuruyor şuan

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geçer Zamanla Doktora Görün Olmazsa.Ayrıca Görüntü Yoksa Olay Sırasına Ait Boşa Uğraşma

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Doktora gitmeden fıtık olduğunu nasıl anladın :hmmm
Ayrıca fıtığın ağrısı sırta değil bacaklara vurur.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Doktora gitmeden fıtık olduğunu nasıl anladın :hmmm
Ayrıca fıtığın ağrısı sırta değil bacaklara vurur.
Doktora gittim adam tuz üstü yatırdı bacakları mi kastim fln sırtıma dokundu fıtık başlangıcı var dedi ama ilerde fln dedi yani ilerde cogalcakmi ne bide kendini kas fln dedi top oynarken fln beline dikkat et koru dedi
Bacaklarıma vurmuyor bide ama başlangıc olduğundan galiba

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Doktora gittim adam tuz üstü yatırdı bacakları mi kastim fln sırtıma dokundu fıtık başlangıcı var dedi ama ilerde fln dedi yani ilerde cogalcakmi ne bide kendini kas fln dedi top oynarken fln beline dikkat et koru dedi
Bacaklarıma vurmuyor bide ama başlangıc olduğundan galiba
Fıtık başlangıcı bir çok insanda vardır. ağır bir şeyler kaldırırken dikkat etmen ,ani hareketlerden sakınman gerekiyor.
Kendine dikkat edersen herhangi bir sıkıntı yaşamazsın Allah'ın izniyle. Benim gibi dikkat etmezsen soğuk havalarda çok sıkıntı çekersin. bacağa vurması fıtığın ilerlediğinin habercisidir, artık diskler sinire baskı yapıyor demektir. Ama bu sende olacak demek değildir. Hareketlerine dikkat et yeter. geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Fıtık başlangıcı bir çok insanda vardır. ağır bir şeyler kaldırırken dikkat etmen ,ani hareketlerden sakınman gerekiyor. Kendine dikkat edersen herhangi bir sıkıntı yaşamazsın Allah'ın izniyle. Benim gibi dikkat etmezsen soğuk havalarda çok sıkıntı çekersin. bacağa vurması fıtığın ilerlediğinin habercisidir, artık diskler sinire baskı yapıyor demektir. Ama bu sende olacak demek değildir. Hareketlerine dikkat et yeter. geçmiş olsun.
Saol insaalh birşey yoktur yani insan eski halini arıyor ne durumda olursa olsun bi ortepediye fln gidecem

cihanata_1

cihanata_1

Üye
geçmiş olsun:)