bekodan bilgisayar alanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

himaleya

Üye
    Konu Sahibi
bekodan bilgisayar alanlar
bekodan ECS ana kartlı toplama bilgisayar aldım. ama anakart cdsinde mcafee trojan tespit etti yaklaşık 10 tane daha anakart cdsi denedim sonuç hep aynı. bekodan bilgisayar alanlara önemle duyurulur.

teenwolfx

Üye
Arkadaşım senin dediğinin beko ile bir ilgisi yok sonuçta beko o anakartı ve driver ını kendi üretmiyor. anakart üreticisinden kaynaklanan bir sorun yada senin anti-virüs programından kaynaklanan bir sorun olabilir.

Caine

Caine

Üye
arkadaş doğru demiş. ama kardeşim ne işin vardıda şu beko pcyi alıp başını ağrıttın :(

himaleya

Üye
    Konu Sahibi
bekoyla alakası olmadığını biliyorum dostum. ama sonuçta o anakartın genel dağıtımını o yapıyor. ve cdsini de o dağıtıyor. dolayısıyla test etmeden cd yi piyasaya sürmüş. demek istediğim bu.aynı anakarttan alanlar varsa uyarmak istedim hepsi bu kadar.

himaleya

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by Caine@Sep 6 2005, 12:07 AM
arkadaş doğru demiş. ama kardeşim ne işin vardıda şu beko pcyi alıp başını ağrıttın :(
[post=155786]Quoted post[/post]​

bir yere toptan 13 tane almam lazım geldi. uygun fiyat verince alırım tabi ne yapayım:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bende ECS Anakart kullanıyorum 2 yıldır ve 2 yıldır Anakartla ilgili hiç bir sorun yaşamadım belki senin aldığın anakart'taki sorun üretim hatasından olabilir ve bu normaldir ECS anakart bozuk demen yanlış çünkü en iyi markalarda bile sorun çıkabiliyor..

ibonline

ibonline

Üye
caine bak senin anakart1 aynisi ecs

teenwolfx

Üye
Originally posted by himaleya@Sep 6 2005, 09:15 PM
bekoyla alakası olmadığını biliyorum dostum. ama sonuçta o anakartın genel dağıtımını o yapıyor. ve cdsini de o dağıtıyor. dolayısıyla test etmeden cd yi piyasaya sürmüş. demek istediğim bu.aynı anakarttan alanlar varsa uyarmak istedim hepsi bu kadar.
[post=156843]Quoted post[/post]​

eğer bir sorumlu arasak ilk olarak üreticinin test etmesi lazım bunu :rolleyes:

dolayısıyla test etmeden cd yi piyasaya sürmüş.

Ayrıca hangi satıcı sattığı ürünün kutusunu açıp cd sini test edbilir ki kutusu açılmış ürün artık ikinci el olur.

Bide senin antivirüs de yanlış alarm veriyor olabilir başka anti-virüs pro larla denedin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt